Technopat Ekibine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kumandadan yazmak gerçekten de zor oluyordur. Ama herkese hoşgörülü davranırsa moderatörler, herkes yazım yanlışı yapar. İşte bu yüzden türkçe kurallarına uymanız şarttır.
Dostum öncelikle anlayışın için teşekkür ederim ancak ortada yazım yanlışı bile denmicek bir hata var elbette çok büyük yazım yanlışı yapılan yazılara ceza verilmesi gerekir ancak böyle minik bir hatanın uyarı olmadan direk ceza olması bence çok fazla..

@Furkan Durmuş bu sitede bilgi öğrenmek için bulunuyorum. Moderatörlükle işim olmaz. Ha tabi ki siz inanmayacaksınız. Buyrun bakın.

Ceza Konusunda | Technopat Sosyal

Ben de çok itiraz ettim. Cezam bitmeden ceza yedim. Ama öğreniyorsunuz ki yazım kurallarına dikkat ederek yazarsanız daha çok anlaşılıyorsunuz.
İlk yazdığınız mesajı zorlanarak okudum. Ne noktalama var ne bir şey.
Bunu da okuyun.
Küçük Bir Hikaye | Technopat Sosyal

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten çok gereksiz bir insansın. Ne alakası var. Technopat Sosyal insanların zor durumlarınında, yardım eden 1 numaralı site benim yükseklerde gözüm yok.
Yanlış anlamıssınız o yorumu sizin için yapmadım.

@Furkan Durmuş bu sitede bilgi öğrenmek için bulunuyorum. Moderatörlükle işim olmaz. Ha tabi ki siz inanmayacaksınız. Buyrun bakın.

Ceza Konusunda | Technopat Sosyal

Ben de çok itiraz ettim. Cezam bitmeden ceza yedim. Ama öğreniyorsunuz ki yazın kurallarına dikkat ederek yazarsanız daha çok anlaşılıyorsunuz.
İlk yazdığınız mesajı zorlanarak okudum. Ne noktalama var be bir şey.
Bunu da okuyun.
Küçük Bir Hikaye | Technopat Sosyal
Bence Diksiyon eğitmenliği yapmalısınız bu kadar dikkatliyseniz.

Kendini doğru düzgün anlatamayan insan aciz insandır. Kelimeleri kullanamayan, doğru yerde vurgu yapamayan insan eksik insandır. Siz mesajınızı kendinize göre çok okunaklı yazıyorsunuz ama karşınızdaki mesajınızı anlaması için, o noktalama işaretlerine gereksinim duyuyor.
Noktalama işaretlerine dikkat ederek yazmak zor değil. Benim 8 yaşındaki kuzenim de yapıyor her gün.
Siz 15 sene bilgisayar ile uğraşmışsınız ancak Türkçeyi öğrenememişsiniz. Sonra gelip burada ahkam kesiyorsunuz.
Sosyal'de biraz dolaşın. Anlayacaksınız ki bu ceza sistemi sayesinde herkes inci gibi yazıyor. Sadece ben değil. Benim burada bi' önemim yok. Basit bir kullanıcıyım.

Daha düne kadar, 2 haftadır klavyem yok. Ekran klavyesinden yazdım her şeyimi. Bahane mi? Hayır. Yazıma dikkat ederek yaptım.

Kendini doğru düzgün anlatamayan insan aciz insandır. Kelimeleri kullanamayan, doğru yerde vurgu yapamayan insan eksik insandır. Siz mesajınızı kendinize göre çok okunaklı yazıyorsunuz ama karşınızdaki mesajınızı anlaması için, o noktalama işaretlerine gereksinim duyuyor.
Noktalama işaretlerine dikkat ederek yazmak zor değil. Benim 8 yaşındaki kuzenim de yapıyor her gün.
Siz 15 sene bilgisayar ile uğraşmışsınız ancak Türkçeyi öğrenememişsiniz. Sonra gelip burada ahkam kesiyorsunuz.
Sosyal'de biraz dolaşın. Anlayacaksınız ki bu ceza sistemi sayesinde herkes inci gibi yazıyor. Sadece ben değil. Benim burada bi' önemim yok. Basit bir kullanıcıyım.

Daha düne kadar, 2 haftadır klavyem yok. Ekran klavyesinden yazdım her şeyimi. Bahane mi? Hayır. Yazıma dikkat ederek yaptım.
İstersen ileriye gitme ve terbiyesizlik yapma.

Foruma ilk geldiğim zamanlar bende senin gibi düşünüyorum. 2013'ten bu yana buradayım. Fakat Technopat diğer çöp forumlara benzemez. ;) Zaten böylesi daha iyi.

Noktadan ve virgülden sonra boşluk bırakılır da, neden herkes ünlemden, soru işaretinden önce boşluk bırakıyor? Yöneticilerin bile yaptığı zamanlar oluyor. Bence böyle küçük ayrıntılara takılmamak gerek. Yoksa Recep abi de yapıyor bazen yazım yanlışı. Tamam o aceleden yapıyor ama bizim de acelemiz olabiliyor. Konu yeri yanlış ancak bence bu durum abartılmamalı. Sadece bir boşluk için bir gün ceza...

Konu sahibi, diğer arkadaşların da dediği gibi bu foruma diğer forumlara girdiğiniz gibi giremezsiniz. Forum kuralları her forumda olduğu gibi dikkat gerektiren bir husustur.

Nasıl bir ürün alırken sözleşme ve garanti belgesini imzalayıp garanti kapsamında olmayan durumlarda ücret ödüyorsan burada da kurallara uymadığınız takdirde biz size ceza ile ödeme yapıyoruz. Bunu bu şekilde düşünürsen sorun kalmaz.

Gelelim uyarı ve küçük hatanıza. Forum kurallarında küçük hatalarda uyarı verelir yada hiçbirşey yapılmaz diye bir madde bulunmuyor. Biz kuralları uygulamakla mükellefiz. Kurallardan şikayetçi iseniz yöneticilere durumu bildireceksin.

Forumda sizin gibi çok ceza alan ve cevabını alıp ilerleyen Technopat kullanıcıları bu kuralların ne kadar gerekli olduğunu görmektedir. Diğer forumlardaki gibi kurallarını hiçe sayıp yada gevşetip forumu çöpe döndüren bir sosyal değiliz. Kullanıcı kaybetmekten sıkıntımız yok, işi olmayan gidebilir zorla burada tutmuyoruz ve kullanıcıları burda tutma gibi bir niyetimiz yoktur.

Eğer doğru bilgi, saygılı, anlaşılabilir, sorularınıza cevap bulabileceğiniz yer istiyorsanız kurallarımıza uyacaksınız. Arkadaşlara mod'musunuz diye çıkışmanız, sizin kurallarımıza çıkışmanızla aynı kategoridedir. Kalmak veya gitmekte özgürsünüz iyi sosyaller.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı