Technopat Farkı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

onurkapan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Teknoloji haberi ve bilgisayar parçaları üzerine olan bir kaç forumda daha takılıyorum ancak Technopat' ın yeri ayrı.

Nedense daha sıcak bir ortam var gibi, örneğin diğerlerinde sadece belli bir başlığa girip çıkıyorum ancak burada ise sürekli yenileyip yeni bir konu var mı diye açık tutuyorum.

Benimle aynı kanıda olanların düşüncelerini de öğrenmek isterim.

Bu arada bazı arkadaşlarımız ise yazım hatası v.b. durumlarda uyarı almaktan rahatsız olabiliyorlar ancak bunun faydasını gören kısım daha çoktur diye düşünüyorum.

Şu zamana kadar kaç tane konuda sistem toplamışımdır hepsini severek yaptım ta ki son 1-2 ayda sistem konularında yaşanılan olaylardan sonra. Örnek vermek gerekirse bir konuda adama 4.000 TL'ye RX 580 4 GB, Ryzen 5 2600 sistem toplamıştım adam inatla İ3 8100, GTX 1060 3 GB aldı. İyiliğini düşündüğümüz halde bir de ters cevaplar vermesi.

Yazım yanlışı olan mesajı alıntılamaya ceza olmasa güzel yer aslında :)

Sırf bu kural yüzünden artık altıntılamayı bıraktım. Etikteliyorum sadece. 😂
371687

Bazı şeylerin suyu çıkmasa bilgili bir ortam olduğunu düşünüyorum başka forumda 10 yıllık üyeyim. Rapor kısmına esprisine moderatör uykuya kaldın herhalde bu telefonu alacağım uyandığında konuyu yayınla yazdım ban yedim. Gereksiz meşgul etme gibi bir şey yazıyordu böyle bir şey yok bu tamamen insanlığa hakaret ve ego hastalığımı diyeyim yoksa biz niye böyle bir şey yaşanan yerde duruyoruz bilemedim. Şimdi gelip ban atacak mesajı silecekler. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı