Technopat forum sizde de donuyor mu?

Daha fazla  
Dostlar son zamanlar VPN ile daha hızlı calışıyor forum bende sebebi hakkında hiçbir fikrim yok. Normal internetle girdiğimde site donuyor ve yavaşlıyor sizde de bu sorun var mı yoksa sadece bende mi? İnternet ile alakalı değil şahsi düşüncem 1080p video izlerken donmuyorken neden 1 forumda donsunki.

Dostlar son zamanlar VPN ile daha hızlı calışıyor forum bende sebebi hakkında hiçbir fikrim yok. Normal internetle girdiğimde site donuyor ve yavaşlıyor sizde de bu sorun var mı yoksa sadece bende mi? İnternet ile alakalı değil şahsi düşüncem 1080p video izlerken donmuyorken neden 1 forumda donsunki.
Donma değilde geç açılma oluyor bende son 2 gündür, belki internetim yavaştır.

Aynısını bende yaşıyordum mobildeyken. VPN açık değilken ara sıra inanılmaz yavaşlıyordu. VPN açınca düzeliyordu.

Ben bilgisayarımdan sanıyordum iyi geldi herkeste olduğunu öğrenince

Donma değil de geç açılma oluyor bende son 2 gündür, belki internetim yavaştır.

İnternetle alakalı değil bence.

Aynı şekilde donuyordu dün şu an düzeldi gibi. Daha yaşamadım.

Bayağıdır devam ediyor bende.

Aynısını bende yaşıyordum mobildeyken. VPN açık değilken ara sıra inanılmaz yavaşlıyordu. VPN açınca düzeliyordu.

Aynı durum.

Ufak bir yavaşlık var bende sadece.

Bende sinir bozucu oluyor şu an vpnleyim.

Mobilde özellikle VPN olmadan çok yavaş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı