Technopat forumu hakkındaki görüşlerim

Memati1234

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar; ben çok aktif bir forum kullanıcısıyım, çoğu forumda en az 500 mesajım var ve her forumla ilgili görüşlerimi paylaşırım. Şu an da bu forum ile ilgili görüşlerimi paylaşacağım.
  1. Diğer forumlara ve donanım kanallarına olan nefretiniz.
  2. Bu forumu Türkiye'nin en iyi forumu sanmanız.
  3. Diğer donanım kanallarının topladığı sistemlere çok ağır eleştirilerde bulunmanız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar görüş değil eleştiri.

Arkadaşlar ben çok aktif bir forum kullanıcısının ve çoğu forumda en az 500 mesajım var ve her forumla ilgili görüşlerimi paylaşırım. Şu an da bu forum ile ilgili görüşlerimi paylaşacağım.

1) Diğer forumlara ve donanım kanallarına olan nefretiniz.
2)Bu forumu Türkiye'nin en iyi forumu sanmanız.
3)Diğer donanım kanallarının topladığı sistemlere çok ağır eleştirilerde bulunmanız.

Arkadaşlar ben çok aktif bir forum kullanıcısının ve çoğu forumda en az 500 mesajım var ve her forumla ilgili görüşlerimi paylaşırım. Şu an da bu forum ile ilgili görüşlerimi paylaşacağım.

1) Diğer forumlara ve donanım kanallarına olan nefretiniz.
2)Bu forumu Türkiye'nin en iyi forumu sanmanız.
3)Diğer donanım kanallarının topladığı sistemlere çok ağır eleştirilerde bulunmanız.

3. yanlış mesela Modartpc'nin topladığı 1660S'li sistem çok önerilmişti en başta ayrıca da sistemler de başta öneriliyor ama bir süre sonra sistemi toplayan firma ürünleri değiştiriyor fiyatı artırıyor. İtopya'da mesela eski 2060'lı sistemler 10000 lira oluyor yenileri 7000-8000 falan oluyor.

Diğer forumlara ve donanım kanallarına olan nefretiniz.
Neden nefret edilsin ki? Bilgi paylaştıkça çoğalıyor. Kaynak arttıkça bilgi de artar. :)
Bu forumu Türkiye'nin en iyi forumu sanmanız.
Herkes saygı çerçevesinde istediğini düşünebilir ve belirtebilir. Herkesi böyle demeye zorladığımızı da düşünmüyorum yine de.
Diğer donanım kanallarının topladığı sistemlere çok ağır eleştirilerde bulunmanız.
İyiyse iyi diye eleştirilir, kötüyse kötü diye. Abartanlar varsa bilemem.

Ayrıca 13 dakikada bu kadar tecrübe de ilginç. Zaman yolculuğu tecrübesi nereden?

13dakika.png

@Memati1234 bu eleştirileri yaptığınıza göre bi' en az 2-3 ay forumda aktif olarak dolaştınız öyle midir? Ayrıca üyeliğiniz 14 dakika önce oluşturulmuş, yan üyeliğiniz mi var?

Evet var ama ana hesabımdan çok kötü mesajlar alacağımı bildiğim için yeni hesap açtım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı