Technopat forumu hakkındaki görüşlerim

Sana yakışan bir yer, istersen rezervasyon yapayım.

Aynen sen bunu git öbür forumlara yaz. Burada kim nefret ediyor öbür kanallardan? Kim diyor dünyanın en iyi forumu diye? Kim çok ağır eleştiride bulunmuş? Bu dediğin şeyleri içeren konu at.

Da forumda bir sürü konu var.

Ben nisanın başından beri buradayım gerçekten çok kötü şeylere şahit oldum mesela bir tane üye da foruma baskın yapalım diye mesaj atıp da forumda çok kötü şeyler demişti.
Bunları sadece birkaç kişinin yazması bunu herkesin bu düşünceye sahip olacağını kanıtlamaz.

Kitle olarak biraz daha iyi olduğunu düşünüyorum. Sponsorlu diye övülen sistemlere karşı da diyeceğimizi esirgemeyiz. Yanlış olan bir şey yok.

Böyle bir dert edinip; kimliğini saklayıp, çocukça bir eleştiri yapmak bence daha komik. Dert mi aranıyorsunuz, anlamıyorum ben artık.

İlk mesajın düzenlenmiş hali de buysa eyvallah olsun. Artık nasıl bir kaos vardıysa, bu hali bile kurtaramamış.

Yazmayı unutmuşum. Diğer forumlara nefret duyan olduğunu da sanmıyorum. En azından genelleme yapılacak bir şey yok. Kitlesi hoşumuza gitmezse orada bulunmayız zaten. Ben öyle yaparım en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…