Technopat forumu hakkındaki görüşlerim

Arkadaşlar ben çok aktif bir forum kullanıcısının ve çoğu forumda en az 500 mesajım var ve her forumla ilgili görüşlerimi paylaşırım. Şu an da bu forum ile ilgili görüşlerimi paylaşacağım.

1) Diğer forumlara ve donanım kanallarına olan nefretiniz.
2)Bu forumu Türkiye'nin en iyi forumu sanmanız.
3)Diğer donanım kanallarının topladığı sistemlere çok ağır eleştirilerde bulunmanız.
Sana yakışan bir yer, istersen rezervasyon yapayım.

Kitle olarak biraz daha iyi olduğunu düşünüyorum. Sponsorlu diye övülen sistemlere karşı da diyeceğimizi esirgemeyiz. Yanlış olan bir şey yok.

Böyle bir dert edinip; kimliğini saklayıp, çocukça bir eleştiri yapmak bence daha komik. Dert mi aranıyorsunuz, anlamıyorum ben artık. :D

İlk mesajın düzenlenmiş hali de buysa eyvallah olsun. Artık nasıl bir kaos vardıysa, bu hali bile kurtaramamış. :)

Yazmayı unutmuşum. Diğer forumlara nefret duyan olduğunu da sanmıyorum. En azından genelleme yapılacak bir şey yok. Kitlesi hoşumuza gitmezse orada bulunmayız zaten. Ben öyle yaparım en azından.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı