Technopat forumunun kendini uluslararası nükleer kontrat sitesi sanması

Bu Technopat neden kendini nükleer anlaşmaların imzalandığı bir site sanıyor? Yok şu harfi büyük yaz, olmadı virgül eksik bir saat ceza. Yok şunu şu imla ile yazma banlanırsın. Sen ‘kanzi şu oyun nasıl? Şu yama var mı?' muhabbetleri dönen bir forumsun ya. Bir snickers ye Technopat!

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanların birbirini anlamaktan dahi sorun yaşadığı ekşisözlük, incisözlük, Donanım Haber Forum, Donanım Arşivi Forum, ShiftDelete.net Forum gibi yerlere müraacat ederek laubali konuşmanıza devam edebilirsiniz.

Burası farklı ve bence güzel de knk. Bırak öyle de kalsın.

Bu Technopat neden kendini nükleer anlaşmaların imzalandığı bir site sanıyor? Yok şu harfi büyük yaz, olmadı virgül eksik bir saat ceza. Yok şunu şu imla ile yazma banlanırsın. Sen ‘kanzi şu oyun nasıl? Şu yama var mı?' muhabbetleri dönen bir forumsun ya. Bir snickers ye Technopat!

Türkçeyi doğru kullanmak sanırsam amaç. Ben virgül kullanmadım diye de uyarı almadım.Zaten düzelt tuşu var basıp birazda kendin düzenlersen bitiyor iş.

Hocam bir kere Windows'un W harfini küçük yazdığım için ban yemiştim. Bir keresinde de ekran fotoğrafı değil, telefonumun kamerasından fotoğraf çektiğim için😀

Sen ‘kanzi şu oyun nasıl? Şu yama var mı?' muhabbetleri dönen bir forumsun ya.
Hayatımda bu ifadeden daha bomboş hiçbir ifade görmedim. Forumu biraz gezersen binlerce sorunun cevaplandığını, çözüldüğünü görürsün.

Ayrıca git ana dilini yazmayı öğren.

Bana kalırsa (bazı) moderatörlerin biraz havada olması.

Ya o yine kabul edilebilir bir şekilde, ancak bazı moderatörler var, birisiyle bi konuda tartışıyosun, gelip seni banlıyor, karşıdakine hiçbir şey yapmıyor. Bak işte o zaman insanın siniri tepesine çıkıyor. Halbuki karşıdaki adam laftan anlamıyor. Ona bişey yok, bi sinirlendin mi senden de kötüsü yok. Rapor ediyosun, cevap da vermiyor doğru düzgün o banlayan şahıs.

Evet bence de bu kadar dikkat edilmesi saçma. Sonuçta atomu parçalamıyoruz veya resmi bir yer değil xd

Technopat Haberler

Geri
Yukarı