Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.685 Makaleler 8 Çözümler 227 Yer İstanbul 21 Aralık 2020 #1 Merhaba Sosyal. Bugün konusunu da açmıştım aslında. Technopat videolarını kullanmak için izin istemiştim. İzin talebim olumlu yanıt almıştır. Technopat YouTube kanalının videolarından güzel bir Gangsta's Paradise videosu oluşturdum. Hepinize iyi seyirler. Videoyu izlemek için üstte yazan başlık ismine tıklayın, ayrı sekmede YouTube açılacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @Recep Baltaş @Ali Güngör @Emin Çıtak
Merhaba Sosyal. Bugün konusunu da açmıştım aslında. Technopat videolarını kullanmak için izin istemiştim. İzin talebim olumlu yanıt almıştır. Technopat YouTube kanalının videolarından güzel bir Gangsta's Paradise videosu oluşturdum. Hepinize iyi seyirler. Videoyu izlemek için üstte yazan başlık ismine tıklayın, ayrı sekmede YouTube açılacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @Recep Baltaş @Ali Güngör @Emin Çıtak
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.290 Makaleler 110 Çözümler 121 21 Aralık 2020 #2 Keşke sınavlarından sonra yapsaydın bunu. Neyse, eline sağlık.
forzamontial Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 881 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #3 Güzel olmuş dostum. Eline sağlık.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 21 Aralık 2020 #4 Özlettin bee Daha yarısındayım, güzel olmuş elinize sağlık. Girişteki fon birazcık baş ağrıtıcıydı, ses bi' tık daha azaltılsa 10/10 olacakmış. Sürprizbozan: Birileri kıskanmış. Dosya Ekleri 1608582492729.png 4 KB · Görüntüleme: 98
Özlettin bee Daha yarısındayım, güzel olmuş elinize sağlık. Girişteki fon birazcık baş ağrıtıcıydı, ses bi' tık daha azaltılsa 10/10 olacakmış. Sürprizbozan: Birileri kıskanmış.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.843 Çözümler 15 21 Aralık 2020 #5 Giriş kısmı efsane.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.685 Makaleler 8 Çözümler 227 Yer İstanbul 21 Aralık 2020 #6 SideWinder dedi: Keşke sınavlarından sonra yapsaydın bunu. Neyse, eline sağlık. Genişletmek için tıkla... Bunu diyeceğinizi biliyordum hocam. Dersten kafamı kaldırmıyorum desem yeridir. Yapması 20 dakika, renderi 1 saat sürdü.
SideWinder dedi: Keşke sınavlarından sonra yapsaydın bunu. Neyse, eline sağlık. Genişletmek için tıkla... Bunu diyeceğinizi biliyordum hocam. Dersten kafamı kaldırmıyorum desem yeridir. Yapması 20 dakika, renderi 1 saat sürdü.
3 300434 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 4.300 Makaleler 5 Çözümler 44 21 Aralık 2020 #7 Elinize sağlık. Çağan Çevik unutulmus.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.685 Makaleler 8 Çözümler 227 Yer İstanbul 21 Aralık 2020 #8 300434 dedi: Elinize sağlık. Çağan Çevik unutulmus. Genişletmek için tıkla... Çağan hocayı unutmuşum evet. Sağlık olsun diyelim.
300434 dedi: Elinize sağlık. Çağan Çevik unutulmus. Genişletmek için tıkla... Çağan hocayı unutmuşum evet. Sağlık olsun diyelim.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 21 Aralık 2020 #9 Böyle boş şeylere vakit harcayacağına ders çalış. Sana Gansta para kazandırıp iyi bir gelecek sunmayacak. Abi tavsiyesi, 10 yıl sonra aklına mesajım gelecek.
Böyle boş şeylere vakit harcayacağına ders çalış. Sana Gansta para kazandırıp iyi bir gelecek sunmayacak. Abi tavsiyesi, 10 yıl sonra aklına mesajım gelecek.
Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 21 Aralık 2020 #10 Şarkının patlama noktası ile arkadaki video daha iyi denk getirilebilirdi, ama yine de eline sağlık.