Technopat Gansta's Paradise

Merhaba Sosyal. Bugün konusunu da açmıştım aslında. Technopat videolarını kullanmak için izin istemiştim. İzin talebim olumlu yanıt almıştır.

Technopat YouTube kanalının videolarından güzel bir Gangsta's Paradise videosu oluşturdum. Hepinize iyi seyirler.

Videoyu izlemek için üstte yazan başlık ismine tıklayın, ayrı sekmede YouTube açılacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Recep Baltaş @Ali Güngör @Emin Çıtak

Bir tık uzun olmuş gibi ama yine de eline sağlık dostum, güzel olmuş.

Daha acemi halini yapmıştım. Kinemaster ile bu kadar oldu. Sizin videoyu izleyemedim ama güzel olmuştur bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar beğenmediyseniz YKS'den iğnelemenize gerek yoktu. Sınava girecek benim. Bu kadar da kasmayın ya. Şu ders ders diyen hocalarıma ters yapmak istemiyorum, ama yeter. İyiliğim için de olsa yeter.

Arka planda olanı görmeyip böyle şeyler demeniz moralimi bozuyor. Sanki ben çalışmayıp bütün gün Gangsta's Paradise videosu hazırlıyorum gibi bir his oluyor içimde. Çalışıyorum hocalarım. Çalışıyorum. Hem de it gibi. Oldu mu bu?

Benim tarafımdan gelmesini beklediği cevapları farklı üyelerden geldiği için şaşırmış olsa gerek.

Video pek hoşuma gitmemiş ve gereksiz olduğunu düşünsem bile canı sıkıldığı için fazla zaman harcamadan hazırladığı videoya "Git sınava çalış" demek pek mantıklı gelmiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı