Technopat güvenli midir?

Technopat.net'te gizliliğimiz ne kadar güvenlidir sizce

Yaşamış olduğun ülkeden daha güvenilir olduğunun garantisini verebilirim.
Kayıt olurken mail adresinizi veriyorsunuz zaten. En başta mail açığa çıktı.
Sonrasında IP adresiniz gözüküyor.
Yani KVKK'ya göre verileriniz saklandığı için güvenilir. Tabii hack saldırısı yapıldığı zaman veriler açığa çıkabilir. En fazla mail spamı yaparlar.
 
Technopat.net güvenilir bir platform.

Her şeyden önce verileri açık bir platform, gizli bir veri içermiyor bu yüzden zaten ele geçirilecek bir kredi kartı bilgisi, adres vb. yok.

Yani kötü niyetli biri girse de elde edeceği bir şey yok. Kötü niyetli insanlar için sizin ya finansal veriniz, ya özel bilgileriniz vb. gerekli. Burada halka açık konuda paylaşılan sistem hatalarınız ya da bilgi sorularınız özel bir veri oluşturmuyor.
 
Evrende hiçbir şey %100 güvenli değildir. Technopat veri sızdırsa bile verilerinde önemli kişisel bilgilerimizin olduğunu sanmıyorum. En fazla doğum tarihi, IP bilgilerini falan alırlar.

IP onlar için yeterli. Hırsızların her canları sıkıldığında evimize 300 adet pepperoni (bol soslu) pizza gönderebilirler.
 
IP onlar için yeterli. Hırsızların her canları sıkıldığında evimize 300 adet pepperoni (bol soslu) pizza gönderebilirler.
Geldiğinde de biz sipariş etmedik deriz. Onu geçtim IP’den nokta atışı konum da yapılamıyor. Yapıldı diyelim, bu ülkede dikey mimari var. Hangi binaya, hangi siteye, hangi daireye yollayacak?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı