Technopat Haber Teması Değişmeli mi?

Technopat Haber teması değişmeli mi?

• Evet

Oy: 502 86,4%
  • Hayır

Oy: 80 13,8%

• Oy verenlerin toplamı
    581
Karanlık moduyla şimdi daha güzel oldu sanki. Elinize sağlık.

Bu arada Recep hocam o kadar da kötü değil ya 🙂
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• karanlık mod.png
    karanlık mod.png
    206,3 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleme:
Sadece sayfayı yenileyince ya da başka bir sayfaya geçince gece modu hemen aktif olmuyor.

Ana sayfanın yeni mobil responsive tasarımı güzel oldu gerçekten, masaüstünde genel olarak Sosyal'de vakit harcıyoruz çoğumuz. Mobilden cevap yazmak pek sağlıklı olmuyor ve telefonda ana sayfayı takip ediyoruz.

2.jpg

Video ve Oyun sekmelerindeki resimsiz sade tasarım ilk başta biraz gariplik hissettirdi. Üzerine geldiğimde resimlerin belirmesiyle suratımda bir gülümseme oluştu :) Bu tip marjinal tasarımlar cidden çok hoşuma gidiyor.

Adsız.jpg

Son olarak halen daha tarayıcı ve Technopat mobil uygulamasından bildirimlere izin vermeyen varsa ilgili seçeneği aktif etmesini öneririm. Bir bildirim alındığında anında haberdar olabiliyorsunuz.

Sonunda Technopat Anasayfa güzelleşiyor. İsteğim özellikte gelmiş bizleri dikkate alan yöneticilere teşekkür ederim. Aşağı doğru sekmeyi kaydırınca sade ve yeni haberler gelmekte. Mobil kullanıcılar için daha hoş aşağı inip haberlerin çıkması. Birde menü mavi olup aşağı sekmeyi kaydırınca mavi menü eski siyah menüye dönüyor onuda düzeltilebilirse güzel olur. Resim içine haberin konusu yazılması daha da güzel olmuş. Benim şahsıma göre konuşuyorum Tehnopat logo değişse artık mavi ile bütünleşebilir. Mobilde büyük yazılı Tehnopat logosu yerine simgesi koyması yeterli olabilir. Anasayfa menü çok açık olmuş o rengi biraz daha koyulaştırabilir. Techopat logosu o renk içerinde cansız duruyor. Dediğim gibi mavi olacaksa logonun da değişmesi ve ona göre uyumlu renk ile yapılması hoş durur.

Biraz daha değişti arkadaşlar, yorumlarınızı da okuyorum. Devamını beklerim.

Gündüz/Gece tema ayarı, kaydırdıkça tıklamadan yükleme, başlık altında tahmini okuma süresi (Dakikada 300 kelime ortalama hızdan hesaplanıyor) yan bar olmayan içerik sayfaları (Değişebilir de) var. Görsel yokmuş gibi duran kategori sayfaları mobilde çok kafa karıştırdığı için değiştirdim. Aslında çok beğenerek öyle ayarlamıştım.

Gelen yorumlar için teşekkürler :)

Biraz daha değişti arkadaşlar, yorumlarınızı da okuyorum. Devamını beklerim.

Gündüz/Gece tema ayarı, kaydırdıkça tıklamadan yükleme, başlık altında tahmini okuma süresi (Dakikada 300 kelime ortalama hızdan hesaplanıyor) yan bar olmayan içerik sayfaları (Değişebilir de) var. Görsel yokmuş gibi duran kategori sayfaları mobilde çok kafa karıştırdığı için değiştirdim. Aslında çok beğenerek öyle ayarlamıştım.

Gelen yorumlar için teşekkürler :)
1563913767790.png

Reklamların boyutlarını gözden geçirebilir misiniz? Önceden olan reklam stili daha iyiydi bence. Kafalar çorba oldu gerçi :D

@Ali Güngör , abi bence yapılan güncellemeler son derece başarılı oldu ve sayfaya çok hoş bir hava kattı. Kullanıcıların şikayet sebepleri ortadan kalktı tamamen, bu saatten sonra gelen öneriler tamamen "Kişisel zevk" unsuru çerçevesindeki öznel yargılar olacaktır.

Ben Technopat.net adresine girdiğim zaman gerçekten güzel bir sayfa tasarımı çıkıyor karşıma. Bunu; rakip sayfaların tasarımlarını da inceleyen biri olarak söylüyorum.

Varsın reklamların boyutu büyük olsun, Technopat para kazandıktan sonra ne kadar büyük olduğunun önemi yok bizler için :)

Ben hâlâ PC and Console Game News, Videos, Reviews - VideoGamer.com şöyle bir modele getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Üst tarafa sadece bir slider alanı, toplu öne çıkanlar alanı. Altına sol kısma buradaki gibi akan haberler alanı aralarında tek tük büyük görselli bir alan. Sağ tarafta da başka içerikler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı