Daha önce böyle bir konu görmedim ve açmak istedim. Konuda seviyeli şekilde güzel eleştirilerinizi bekliyorum. Ben başlayayım.
Öncelikle herkes gibi ceza sistemini eleştireceğim. Sosyalde en çok ban yiyen kullanıcılardan birisiyim lakin çoğu cezayı hak ettiğimi düşünüyorum. Çünkü konularda konuştuğumuz şeyleri insanlar tarayıcıda aratıyor ve karşılarına Technopat çıkıyor. O yüzden mesajların düzgün olması gerekiyor. Lakin birçok kişinin haksız sebepten yediği cezalar var, benim fikrim cezaların biraz daha hafif ve esnek olması.
İkinci eleştirim sürekli yaşanan çökmeler ve DDoS saldırıları. Bu aralar biraz daha azaldı lakin bir ara Sosyal'e giresim dahi gelmiyordu. Bir mesaja cevap veriyordum menüye dönerken donuyor ve hata mesajı veriyordu.
Üçüncü eleştirim şu anda yaşadığım gibi başlıklar gayet iyi olmasına rağmen sebepsiz şekilde değiştirilmesi.
Dördüncü ve son eleştirim ise Sosyal'in eskisi kadar aktif ve zevkli olmaması. Bu aslında bir eleştiri değil lakin şöyle söyleyebilirim ben yaklaşık 7-8 ay önce kayıt oldum ve o zaman ayrı bir zevki vardı. Neden bilmiyorum ama şu an öylesine giriyorum kafa dağıtıp çıkıyorum. Sorunun Sosyal'deki tanınan kullanıcıların formu bırakması veya ban yemesi olarak düşünüyorum.
Benden bu kadar sizin görüşleriniz neler?