Technopat hakkında düşüncelerim

Bakmayın şu anda gerçekten moderatörler bile şeffaflar. "Cümlenin sonuna nokta koyunuz" diye ban yemiş insanım hatta eskiye göre moderatör kalitesinde de düşüş olduğunu düşünüyorum. Belki de zamanında aktif sayı 400 iken şuan 900 kişi olmasından artık işler biraz hızlansın diye üstünkörü geçiliyordur bilemem ama düzen sağlamaya çalışıyor sonuçta buradaki yetkililerin hepsi. Eğer forumun geneli sizin gibi düşünüyorsa bunu komple Technopat'a öneri olarak toplanıp yollayabilirsiniz.
Muhtemelen reddedilecek konu açsak ama açan olsa desteklerim.

İnsanları bu kadar uzun süre uzaklaştırarak elinize bir şey geçmez gibi.
İnsanlar kurallara uysa zaten 1 saat ceza vermeye bile gerek kalmazdı. Kurallara yeterince uyulmuyor ki 1 saat ceza var 🙂

1 yıl ceza verdiğin adam 1 sene bekleyip foruma geri mi dönecek gerçekten :D?.
Bir üyenin foruma dönüp dönmemesi bizi alakadar etmez, ister döner, ister dönmez. Kimsenin peşinden koşmuyoruz yani "umarım geri döner" diye.

İnsanlar kurallara uysa zaten 1 saat ceza vermeye bile gerek kalmazdı. Kurallara yeterince uyulmuyor ki 1 saat ceza var 🙂

Bir üyenin foruma dönüp dönmemesi bizi alakadar etmez, ister döner, ister dönmez.

Noktadan sonra boşluk koyma gibi bir kural niye var mesela? Türkçede böyle bir zorunluluk da yok, bazen dikkatimizden kacabiliyor. Goruntu vs. de bozulmuyor yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Noktadan sonra boşluk koyma gibi bir kural niye var mesela? Türkçede böyle bir zorunluluk da yok, bazen dikkatimizden kacabiliyor. Goruntu vs. de bozulmuyor yani.

Ben de öyle düşünüyordum ama gerçekten öyle yazınca çok daha güzel görünüyor. Artık sürekli noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakıyorum.

Yarım saattir cevap yazmaya çalışıyorum. Sürekli database hatası alıyorum. :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00