Technopat Haziran Ayı Sistemi Toplama

MELLARK

Hectopat
Yer
Istanbul
Arkadaşlar fotoğrafını attığım sisteme bir el atalım. Hangi parçaları değiştirsem fiyatı düşer ve performansında aşırı düşüklük olmaz.

603BC252-01BA-4285-BFB1-B0EE4EE120A2.png

Alacağınız sistemin amacı, kullanağınız monitörün özellikleri nedir?
Amacım oyunları yüksek fps’de oynamak. İşlemci olarak ryzen alıcam kesin olarak.

Monitörüm: MSI 27" OPTIX MAG271CQR 144HZ 1MS HDMI DP RGB Siyah AH WQHD Curved Gaming Monitör | ITOPYA
Soğutma gereksiz. Kasa farklı seçilebilir. O işlemciye çok gerek yok oyun oynayacaksan. Ekran kartı yükseltilebilir.
Oyunları güzel kalitede ve yüksek fps’de oynamak istiyorum. İşlemci kötü mü? Birde ekran kartı yükseltirsem fiyat dahada artmaz mı?

Arkadaşların sözlerine ek olarak M.2 SSD yerine Sata SSD alabilirsin Samsung 860 Evo modeli iyidir, HDD'yide 1TB'a düşürebilirsin. 2K monitörün varmış ekran kartını da 2080'e yükseltmeni tavsiye ederim..

2K'da zaten Intel almak pek mantıklı değil. Hem pahalı hem de aynı performansı veriyor.
Bütçe nedir sizin, ona göre bir liste yapabilirim.
Benim bütçem 8-10 bin TL. 10 bin TL yi aşmamam lazım o yüzden sistemin fiyatını düşürmek için sizden yardım istiyorum.
Arkadaşların sözlerine ek olarak M.2 SSD yerine Sata SSD alabilirsin Samsung 860 Evo modeli iyidir, HDD'yide 1TB'a düşürebilirsin. 2K monitörün varmış ekran kartını da 2080'e yükseltmeni tavsiye ederim..
2080 e yükseltirsem çok pahalı olmaz mı ?

Benim bütçem 8-10 bin TL. 10 bin TL yi aşmamam lazım o yüzden sistemin fiyatını düşürmek için sizden yardım istiyorum.

2080 e yükseltirsem çok pahalı olmaz mı ?
Hazır sistem düşünürseniz aşağıda ki verdiğim linkten işlemciyi 2700X yapınca 9.600 TL civarı yapıyor geri kalan 400 TL'ye isterseniz 1TB HDD veya kasa, anakart, ram yükseltmeleri yapabilirsiniz..

Hazır sistem düşünürseniz aşağıda ki verdiğim linkten işlemciyi 2700X yapınca 9.600 TL civarı yapıyor geri kalan 400 TL'ye isterseniz 1TB HDD veya kasa, anakart, ram yükseltmeleri yapabilirsiniz..

Attığım fotoğraftaki sistemde değişiklikler yapıp fiyatını biraz aşağı çekmeyi düşünüyorum. Hangi parçaları değiştirsem veya çıkartabileceğim parça var mı diye onu öğrenmeye çalışıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı