Shinrai isimli hesabımın bazı yorumları @Oreki adlı kullanıcıya aktarıldı. Kısa bir süre sonrada hesabım silindi. Hesabın silinmesinin nedeni nedir? Kurallardan hatırladığım kadarıyla hesap isteğimiz halde bile silinmiyor. Sadece kullanmayı bırakmamız gerekiyordu. Sanırım Sosyal yetkililerin canını sıkacak bir yorum yaptım. Bu yüzden Kendi koydukları kuralları bile hiçe sayıp hesabımı sildiler. Hesabım George Orwel distopyasındaki gibi bir buharlaştırma işlemine mahruz kaldı.
Silinme işleminden önce saçma sapan cezalar alıyordum. İtiraz için açtığım konuların hepsi tek tek silinmişti.
Hırsızlığı kanıtlanmış kullanıcının ve yancısının hesabi silinmedi.
Technopat videolarını ağır bir dil ile eleştiren Nazım Paşa 1 sene ceza aldı. Hesabi silinmedi.
Hatırladığım bazı hesap silinmesi örnekleri var.
@Mr.Acar adlı yöneticinin başına gelmişti. Sanırım yeni yönetici olduğu zamanlarda sevmediği kullanıcılara keyfi ceza veriyordu. Bu yüzden yönetim tarafından buharlaştırma işlemine uğradı. Sonra affedilip hesabı ve yetkisi geri verildi.
Diğer bir örnek ise sosyal üzerinden Propaganda yapan bir kullanıcının hesabı silinmişti.
Bu cezaların doğru ve gerekli olduğunu düşünüyorum.
Acaba hangi davranışım forum yetkililerinin tetiklenip hesabımı silmesine neden oldu?
Umarım konuyu inceleyen yönetici konuyu ve hesabı tekrar silmez. Zamanında Nazım Paşa ve yancıları sosyal yöneticilerini baskıcı olmakla suçluyordu. Haksız olduklarını düşünüyordum. Yanılmışım. Komik bir olay ise eleştirdikleri baskıcı yönetim anlayışını kullanıyorlar. Sevmedikleri kullanıcıları sindirmek için haksız cezalar verip son olarak hesabını silerek yok ediyorlar.
@claus @Egemen @ForAnAngeL @THE_MILLER @NookumPie @Taptic @Akif @Mr.Acar
Silinme işleminden önce saçma sapan cezalar alıyordum. İtiraz için açtığım konuların hepsi tek tek silinmişti.
Hırsızlığı kanıtlanmış kullanıcının ve yancısının hesabi silinmedi.
Technopat videolarını ağır bir dil ile eleştiren Nazım Paşa 1 sene ceza aldı. Hesabi silinmedi.
Hatırladığım bazı hesap silinmesi örnekleri var.
@Mr.Acar adlı yöneticinin başına gelmişti. Sanırım yeni yönetici olduğu zamanlarda sevmediği kullanıcılara keyfi ceza veriyordu. Bu yüzden yönetim tarafından buharlaştırma işlemine uğradı. Sonra affedilip hesabı ve yetkisi geri verildi.
Diğer bir örnek ise sosyal üzerinden Propaganda yapan bir kullanıcının hesabı silinmişti.
Bu cezaların doğru ve gerekli olduğunu düşünüyorum.
Acaba hangi davranışım forum yetkililerinin tetiklenip hesabımı silmesine neden oldu?
Umarım konuyu inceleyen yönetici konuyu ve hesabı tekrar silmez. Zamanında Nazım Paşa ve yancıları sosyal yöneticilerini baskıcı olmakla suçluyordu. Haksız olduklarını düşünüyordum. Yanılmışım. Komik bir olay ise eleştirdikleri baskıcı yönetim anlayışını kullanıyorlar. Sevmedikleri kullanıcıları sindirmek için haksız cezalar verip son olarak hesabını silerek yok ediyorlar.
@claus @Egemen @ForAnAngeL @THE_MILLER @NookumPie @Taptic @Akif @Mr.Acar
Son düzenleme: