Technopat hesabım silindi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
14
Yer
Zhenhai, Zhejiang, China
Daha fazla  
Meslek
What am I? - I do not know...
Öncelikle hepinize merhaba, şu anki kullanıcı adıma benzeyen bir hesabım vardı, Aralık ayında kurduğum belki hatırlarsınız. 2 gün önce E-Posta adresimi onaylamak için mesaj istemiştim ve şifreyi değiştirmemi istedi, ben de değiştirdim. Giriş yaptım 10 dakika sonra hesabımdan çıkış yapıldığını gördüm ve giriş yapmayı denedim, Bu kullanıcı yok diye mesaj gördüm. @Silinen üye Bu hesap arkadaşımın benim bilgisayarımdan girmiş olduğu hesabıydı, sanırım IP adresinden dolayı hesap birleşti ve benim hesabım silindi acaba hesabımı geri getirebilir miyiz? Çok fazla emek verdim. @Ali Güngör @Recep Baltaş @MF

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef hesap birleştirme işlemleri geri alınamaz. Arkadaşınız ile aynı cihazdan girmemeniz gerekiyordu. Onun dışında çift hesap olduğunu kanıtlayan başka bilgiler de vardı, yani birleştirme işleminin yapılmaması için hiçbir neden yoktu.
Hocam hesaptan çıkış yapmıştı, Benim hiç haberim yoktu. Birleştikten sonra sordum ve açıkladı, Hesabımı geri alamamam üzdü :(

Mesaj sayısı yüksek ve aktif bir üyenin hesabı pat diye birleştirilmemeliydi. En azından bu gibi durumlarda hesabın sahibine açıklama için bir süre verilmeli.
Hocam asıl mesaj o değildi gerçekten Technopat'ta tanınıyordum, Birleştikten sonra kendi hesabımdaki bütün emeklerim gitti keşke ekran görüntüsü vb. olsaydı :(

Yani benim bir arkadaşım Technopat forumuna benim bilgisayarımdan bir giriş yaptiginda neden benim hesabım silinsin? Arkadaşımın hesabı silinmesi gerekmiyor mu? Böyle bir birleştirme kuralı olsa bile.
Enteresanmış.

Hesaplar silinmiyor arkadaşlar, birleştiriliyor. Yani bir hesaptaki tüm bilgiler diğer hesaba aktarılıyor.
Mesaj sayısı yüksek ve aktif bir üyenin hesabı pat diye birleştirilmemeliydi. En azından bu gibi durumlarda hesabın sahibine açıklama için bir süre verilmeli.
Bunu dikkate alacağız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı