Technopat ile neden dalga geçiyorlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunları takmaya gerek yok zira bulunduğu ortamın kurallarını okumamış, kendi dilini konuşamayan insanlar bunlar. Sorsak çok iyi bilir dil kurallarını çünkü hayatında Türkçeyi sadece yazılılarda düzgün kullanmışlardır. Gülün geçin bunlara

Moderatörlerin hiçbir suçu yok. Fırsat oldukça moderatörleri linçliyorlar zaten, bunları da takmaya gerek yok. O kadar durmuş burada daha açıp kuralları okumamışlar, kurallara göre ceza veren moderatörleri suçluyorlar sonra Technopat Forum çok kötü oluyor. Bırakın bu işleri.

Çoğu zaten teknik destekte buranın daha iyi olduğunu biliyor ve söylüyor, orası ekipman/donanım/sohbet muhabbet yeri, burası ise daha katı bir ortam. Bu kadar ötekileştirmeye gerek yok.

Ben aynı uyarıyı 10 kez aldığımda 1 gün uzaklaştırma aldım sadece. Kim yazım kuralları yüzünden 1 gün uzaklaştırma alır ki? Özellikle foruma yeni üye olmuş birisinin 1 gün uzaklaştırma alması imkansız. O uzaklaştırma alan arkadaşın farklı bir sıkıntıları vardır. Yeni üye olmuş birisi en fazla 1 saat ceza alır. Buyur şu ekran görüntüsüne bakarsan anlarsın demek istediğimi ben bu uyarıdan 10 tane falan aldım:

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (4)_LI.jpg
    137,9 KB · Görüntüleme: 75
Çağımızda Amerika başkanına bile neler yapıyorlar, neden? Çünkü yapabiliyorlar. Bunu nasıl yaparlar mantığını aşın. Yöneticiler de aşsın. Aşılmadığı zaman ekmeklerine yağ sürersiniz, şu an başlıkta olduğu gibi. Kaldı ki birçok kural tartışmaya her zaman açıktır.

Bana göre ifade özgürlüğü ve karşıt görüşlerin tartışılması dili daha çok geliştirecek unsurdur. Kanunla, kuralla biraz zor o işler. Örneğin kişiyi hedef almamış argo söz forumda ban sebebidir. Ancak ben buna katılmıyorum.​

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…