Technopat İnternet Sitesi Yenilendi!

Türkiye’nin en büyük teknoloji platformlarından Technopat internet sitesi ana sayfası yenilendi. Her ay 12 milyon kullanıcının 36 milyon sayfa görüntülediği Technopat.net bu güncelleme ile daha da hızlandı. Yeni Technopat ana sayfası okuyuculara daha hızlı, modern ve kullanıcı dostu bir okuma deneyimi sunmak üzere hazırlandı. Siteyi ziyaret edenler sayfa yükleme hızlarındaki artışı hissedecekler. Yeni Technopat ana […]

Devamı: Technopat İnternet Sitesi Yenilendi!
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Güzel göz yormuyor net ve sade beğendim.🤌🤌

Hayırlı olsun. Çok daha kullanışlı olmuş. Tebrikler

Navbar içerikleri yeni sekmede açılıyor.
Sayfanın bir kısmı kafasına göre sağa sola kayıyor.
RSS'te bazı bağlantılar hatalı gibi.
Görseller tıklandığında 2 kere büyüyor.
İçerik uzadıkça neyin nerede olduğu belli olmamaya başlıyor.
Renk kontrastı sorunları var.

Bu düzeltildi sanıyorum şimdi düzgün olmalı, yeni sekme de kapatıldı.

Sayfayı açar açmaz beni direk;
www.technopat.net size bildirim göndermek istiyor.

Uyarısı karşıladı. En kabullenemediğim şey. Zorla gözüme uyarıların dürtülmesi. Hani oraya bir köşeye bildirim almak istiyorum butonu koysanız ve isteyenler aktif etse nasıl olur? Normalde bu tip karşılama ile girdiğim sayfadan direk uzaklaşıp mecbur kalmazsam bir daha asla girmiyorum.

Ama uyarıyı dikkate alacaksınız ümidi ile sayfadayım.

Dikkate alacağız, bu kullandığımız eklenti hazır kod, sanırım seçenek yok ama sorup, varsa o hale getireceğiz. Şimdilik bir süre böyle duracak, bu arada ben de sevmiyorum.

Niye? Ana sayfayı o mu yeniledi? Herkes kendi yoluna gitmiş daha niye teşekkür edelim, moderatörlerimizin kafasını kesenlere kapısını açıyor diye mi?
Bu atar ne anlamadım? "Moderatörlerimizin kafasını kesenlere kapı açması"? Açıklar mısın neden böyle düşündüğünü, aranızda bir beef var belli ki, sorun ne? Olay ne?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı