Şanslısınız haKastamonu'da doğdum ve Mersin'de yaşıyorum, ondan sebeple iki dernekte de üyelik hakkım oluyor sanırım![]()
Şanslısınız haKastamonu'da doğdum ve Mersin'de yaşıyorum, ondan sebeple iki dernekte de üyelik hakkım oluyor sanırım![]()
Peki ama nerelisin?Kastamonu'da doğdum ve Mersin'de yaşıyorum, ondan sebeple iki dernekte de üyelik hakkım oluyor sanırım![]()
Doğum yeri Kastamonu, yaşam yeri Mersin, kimlikte memleket Elazığ, Konya'da 5 yıl yaşadım.Peki ama nerelisin? [emoji6]
Ben de Türkiyeliyim. Türkiye'de doğdum. O halde her ile katılabilirimDoğum yeri Kastamonu, yaşam yeri Mersin, kimlikte memleket Elazığ, Konya'da 5 yıl yaşadım.
4 derneğe katılıyorum sanırsam![]()
O iş öyle olmuyorDoğum yeri Kastamonu, yaşam yeri Mersin, kimlikte memleket Elazığ, Konya'da 5 yıl yaşadım.
4 derneğe katılıyorum sanırsam![]()
Ben de Türkiyeliyim. Türkiye'de doğdum. O halde her ile katılabilirim![]()
Fark etmez. Damarlarında Türklük var sonuçtaTürkiye'de dogdum, büyüdüm ve Mersinliyim ama Alman vatandasiyim ve Almanya'da yasiyorum alin beni de cekilise![]()
Fark etmez. Damarlarında Türklük var sonuçta![]()
Türkiye'de dogdum, büyüdüm ve Mersinliyim ama Alman vatandasiyim ve Almanya'da yasiyorum alin beni de cekilise![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.