Technopat kitlesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

@Zakramoreas Haklısınız ama bazen artık hangi moderatör dostum ise çok boş şeylere uygunsuz içerik, uygunsuz üslup adı altında ban atan arkadaşlar can dostlar var. 2 mi 3 hafta önce mi ne yaşandı biri. Mesajımda "Defol başka kapıya." cümlesi içerdiği için 1 gün uygunsuz üslup diye ban yedim. Ben mi cahilim yoksa cidden "Defol" demek 2 kelimeli o "(sansür)" git cümlesiyle aynı anlama mı geliyor? Yani moderatör öyle bir şey demedi ama sonuç olarak 1 gün uzaklaştırdı sırf bu kelime yüzünden.
Konu hakkında rapor gönderirseniz tekrar inceleme yapılır. Ben şu anda mesajınızın içeriğini incelediğimde çok agresif bir üslupla yazılmış gibi duruyor. Cezayı bu yüzden almış olma ihtimaliniz çok yüksek, biraz daha sakin ve hoş bir üslupla yazarsanız, sorun olmayacağını düşünüyorum. Yine de forum içinde "Defol git." cümlesinin kullanılması uygun değil. Bu gibi cümleler direkt olarak saldırgan bir tavır takınmış gibi görünmenize sebep olur.


Çok fazla konuyu dağıtmayalım, dediğim gibi rapor gönderebilirsiniz.
 
@Zakramoreas Yani aslında birazcık kaba konuştuğumun farkındayım ama beni düşündüren, mesajın komple silinmemesi. Moderatör arkadaş sadece "Defol başka kapıya" kısmını silmiş. O kısım beni düşündürdü. Ama pek de gerek yok kaç gün önce yaşanmış olay için ne benim uğraşmama gerek var ne de yetkililerin. Olan oldu bir kere.
 
Ben forumdan memnunum genel olarak kitlesi en iyi forum.
Bazı forumlarda random atmak serbest bir yere kadar çok sinir oluyorum o mesajları görünce.

Bazen konularda mesajım gerçekten çözüm oluyor ama çözüm olarak işaretlemeyen 100 küsur kişiye denk geldim. Ama benim için çözüm mühim değil sadece “mesaj değil çözüm önemli diyen tiplemeler yüzünden biraz rahatsız oluyorum o kadar”

Ek olarak beni kimse cidden etiketleyemiyor ciddi ciddi.
Etiketlenen hep @mr adlı hoca oluyor bir nedenden dolayı.
Ek olarak bana haksız yere ağır hakaretler eden @Eskipcmahrumu umarım geri dönmez.
 
Her mesaja saçma sapan gerginlikte cevap verenler, 10-15 tane mesaja beğenmedim atan toxic insanlar, bir de komik olmayan mizah konuları açanlar hariç fena değil.

@Shuichi Tatsuo dışında aktif olan arkadaşım da kalmadı açıkçası. Ondan eski ciddi yardımlaşma ortamı yok, çoğu zaman bir "sorun" olduğunda her daim çözüm üreten birisi oluyordu. Şimdi Enes veya Recep Baltaş cevap vermese o konular boş/çözümsüz kalıyor genelde.

Bir de konudan bağımsız moderatörlerden memnunum. Ben onlara karışmıyorum, onlar bana karışmıyor. Geçinip gidiyoruz. Eskiden moderatörlerle sürekli kavga etmekten sıkılmıştım. Artık ne oldu da beni bıraktılar bilmiyorum ama şu anki gibi devam eder umarım.
 

Geri
Yukarı