Technopat konu engelleme

382019

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
13
Steam'de Forza Horizon 4 Ultimate 80 TL'ye düştü. Ben düşmez sanıp ilk Steam'e geldiğin de almıştım standart olanı. Dün indirime girmiş FH4 Ultimate. Iade edin deseniz 2 Saat'i geçti (10 saat). 14 gün'ü de geçti. 1.5 ay oldu. Ben FH4 ile ilgili konuları görmek istemiyorum. Bu konuları nasıl engelleyebilirim? Ana sayfama gelmesin mesela? Görünce sinirim bozuluyor 🤬🤬🤬.

Steam'de Forza Horizon 4 Ultimate 80 TL'ye düştü. Ben düşmez sanıp ilk Steam'e geldiğin de almıştım standart olanı. Dün indirime girmiş FH4 Ultimate. Iade edin deseniz 2 Saat'i geçti (10 saat). 14 gün'ü de geçti. 1.5 ay oldu. Ben FH4 ile ilgili konuları görmek istemiyorum. Bu konuları nasıl engelleyebilirim? Ana sayfama gelmesin mesela? Görünce sinirim bozuluyor 🤬🤬🤬.
Çok sinir bozucu size. Benim zaten param olmadığımdan hiç bir şey demiyorum.
1617993734170.png

Kesinlike crack değil.(!)
Çok sarıyor 40 FPS de olsa.

Bu konuyu kim onayladı acaba. Engelleyemezsin ama Steam'a yüksek sürüm alacağım de. Belki iade ederler.
Hocam ya Iade etmeyip oyunu benden alırlarsa?
% kaç ihtimalle iade ederler?
1617994113617.png

Böyle bir seçenek var hocam? Bunu seçip iade edersem iade koşulları yine de gerekir mi?
En fazla 2 saat oynama.
Oyunu alalı en fazla 14 gün olması. Gerekiyor çünkü.

Hocam ya ıade etmeyip oyunu benden alırlarsa?
% Kaç ihtimalle iade ederler?
Eki Görüntüle 966573
Böyle bir seçenek var hocam? Bunu seçip iade edersem iade koşulları yine de gerekir mi?
En fazla 2 saat oynama.
Oyunu alalı en fazla 14 gün olması. Gerekiyor çünkü.

Oyunu almazlar. Zaten yaparlarsa suçtur.
İade etme ihtimalleri düşük ama şansını dene.
2. kere iade etmek istersen kesinlikle onaylamazlar.

Hocam ben bu oyunu Sanal kart ile aldım sonra sildim Sanal kart'ı yine de iade olur mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı