Technopat konularını kopyalayan forum hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E şimdi kullanıcılarda kopyalanmış diye okudum ben. Yani benim resmim ile üyelik açıldıysa soluğu adliyede alabilirim.
Bazı kişiler de geçirilmiş oraya ancak resimler yok sanırım.

Hocam biliyor muydunuz kopyalandığını forumun?
Yani görüyordum kopyalandığını da böyle abartılacak bir şey olduğunu bilmiyordum.
E şimdi kullanıcılarda kopyalanmış diye okudum ben. Yani benim resmim ile üyelik açıldıysa soluğu adliyede alabilirim.
Hiç bir fikrim yok.
Eki Görüntüle 945992
Hocam yetkiliyseniz şu yazım yanlışını düzeltin.
Kurucuya söylerim.
Bütün konular Minecraft Forumu hesabından açılmış.
Evet, doğrudur. Benim oradaki hesabım: SelimAkoguz
Peki neden böyle bir muhabbet yapıldı?
Bilmiyorum.

Hocam o konu hakkında bir fikrim yok kendiniz kontrol edin kopyalanmış mısınız diye.

Hocam konu o değil. Neden kopyalandık sorusuna yönetici olarak bilmiyorum cevabı veriyorsunuz. Kurucu sizi yönetici yaptıysa nedenini elbet size söylemeli değil mi? Sitenin altında “ T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.” yazıyor. Bizim klonlanmış konularımız bilmediğimiz bir site üzerinde neden bize sorumluluk yüklüyor? Technopat yönetimi ve ismi resmi kullanılmış üyeler bu konuda dava açsa sizce haksız duruma düşer mi?

Hocam site moderatörümüsünüz?
Konu hakkında son açıklamayı yapmıştım:
Not: Sitenize daha fazla Ddos saldırısı yapılmayacaktır, yapılsa bile Heroxira1 (ben) tarafından olmayacaktır bilginize.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…