Peki neden böyle bir muhabbet yapıldı?Hayır. Güncel olarak açılanlar kopyalanıyordu.
Peki neden böyle bir muhabbet yapıldı?Hayır. Güncel olarak açılanlar kopyalanıyordu.
Bazı kişiler de geçirilmiş oraya ancak resimler yok sanırım.E şimdi kullanıcılarda kopyalanmış diye okudum ben. Yani benim resmim ile üyelik açıldıysa soluğu adliyede alabilirim.
Yani görüyordum kopyalandığını da böyle abartılacak bir şey olduğunu bilmiyordum.Hocam biliyor muydunuz kopyalandığını forumun?
Hiç bir fikrim yok.E şimdi kullanıcılarda kopyalanmış diye okudum ben. Yani benim resmim ile üyelik açıldıysa soluğu adliyede alabilirim.
Kurucuya söylerim.Eki Görüntüle 945992
Hocam yetkiliyseniz şu yazım yanlışını düzeltin.
Evet, doğrudur. Benim oradaki hesabım: SelimAkoguzBütün konular Minecraft Forumu hesabından açılmış.
Bilmiyorum.Peki neden böyle bir muhabbet yapıldı?
Hocam sitede üzerinde yönetici yazıyor. Yönetici olduğun site hakkında hiçbirşey bilmiyorsan neden yöneticiyim diyorsun?Bilmiyorum
Hocam o konu hakkında bir fikrim yok kendiniz kontrol edin kopyalanmış mısınız diye.Hocam sitede üzerinde yönetici yazıyor. Yönetici olduğun site hakkında hiçbirşey bilmiyorsan neden yöneticiyim diyorsun?
Hocam o konu hakkında bir fikrim yok kendiniz kontrol edin kopyalanmış mısınız diye.
Böyle abartılacak bir şey olduğunu bilmiyordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.