Technopat kullanıcı kitlesi gittikçe kalitesizleşiyor

Kurallar gevşetildiğinden beri var bu. @Emre C ile konuşmamız lazım bu konuyu.
Kurallar söylediğiniz kadar gevşetilmedi bile. Kuralların gevşetilmesi eski ve katkı sunan kişiler için geçerli. Yeni kaydolan kişiler için çok büyük değişiklikler yapılmadı.

Kural tablosunda X uyarısının belli bir süresi var. İlk uyarısında bir gün veya bir saat yazıyor mesela. 2020 ve öncesi nasıldı? Bu tablodaki sürelere tam uyulmuyordu, X uyarısının ilk kez alan bir kişiye bir ay bile verilebiliyordu. Bunu 2020'den sonra düzene soktuk ve söylediğinizin tam tersi kuralları daha iyi bir şekilde uyguluyoruz artık.

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
Kurallar söylediğiniz kadar gevşetilmedi bile. Kuralların gevşetilmesi eski ve katkı sunan kişiler için geçerli. Troller veya yeni kişiler için geçerli değil.

Kural tablosunda X uyarısının belli bir süresi var. İlk uyarısında bir gün veya bir saat yazıyor mesela. 2020 ve öncesi nasıldı? Bu tablodaki sürelere tam uyulmuyordu, X uyarısının ilk kez alan bir kişiye bir ay bile verilebiliyordu. Bunu ben düzelttim ve söylediğinizin tam tersi kuralları daha iyi bir şekilde uyguluyoruz artık.

Açıkçası hocam bilmiyorum. Kurallar gevşetildiğinde ban yemiştim. Açıldığında bir geldim forum sağlık konularıyla dolmuş. Saçma sapan konu dışı soruları vs.

Özellikle bazı konular "Hangi Müziği Dinliyorsunuz" konusu gibi sabit kalmalı. Onlar yerine konu açılmamalı.

Forumda çok uzun zamandır varım aslında ancak çok hesap kaybettim. Bu bir nesil ile alakalı. Yaş ile alakalı bir durum değil. Bilgim olmayan bir konuya en fazla bilgisi olan birini etiketlemek için girerim ama bu yeni nesil hiçbir görüşü olmayan tipler, forumda etkin konuma gelmeye başladı. Saçma sapan konular,az bilgi sahibi olup racon kesen diğer tipler,sadece troll için foruma girenler. Aslında bunlar eskiden de vardı ancak gerçekten yetkin insanlar arasında göze batmıyorlardı. Forum herkese açık kaldıkça bu sorun devam edecektir. Yetkin kesim yıllar içinde azalacak ve burası sadece eğlence alanı olacak diye düşünüyorum.

Ben çok az ceza yedim. Yediğim cezalarında haksız olduğunu düşünüyorum. Millet ilk hakaret ediyor. Ben öyle bir şey dememe rağman ceza alıyorum, diğeri almıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı