Sosyal medyanın etkisinden de kaynaklı oluyor. Zekadan sıkıntılı kullanıcılar teknoloji sayfalarında alaycı mesaj atınca çocuk veya kişi aha bu Technopat neymiş biraz da gidiyim orada toksikliğimi yapayım diyor.
Ben çok az ceza yedim. Yediğim cezalarında haksız olduğunu düşünüyorum. Millet ilk hakaret ediyor. Ben öyle bir şey dememe rağman ceza alıyorum, diğeri almıyor.
Haklısınız bence. Genel olarak heryerde bu durum var sadece buraya özgü değil. Oyunlar buna örnek. Mesela millet Lol oynarken niye Tr'de kalmak istemiyor? Elbette bu sebeple. Genel bir sapma var toplumda.
Her cezalı kişiye olmaz bu.
Sapıtanlara bir kere verip gelecek sefer ne yapacaklarını görmek lazım, ikinci şanslarını değerlendiremezlerse zaten yapılması gereken yapılmalı.
Haklısınız bence. Genel olarak heryerde bu durum var sadece buraya özgü değil. Oyunlar buna örnek. Mesela millet Lol oynarken niye Tr'de kalmak istemiyor? Elbette bu sebeple. Genel bir sapma var toplumda.
Evet hocam bahsettiğim şey de bu zaten bu forum Türkiye'ye, Türk toplumuna özgü bir forum olduğu için Türkiye'nin yaşam standartları düştüğünde ve dolayısıyla Türk toplumunun yozlaşığında doğal olarak forum da etkileniyor.
Her cezalı kişiye olmaz bu.
Sapıtanlara bir kere verip gelecek sefer ne yapacaklarını görmek lazım, ikinci şanslarını değerlendiremezlerse zaten yapılması gereken yapılmalı.
Bende biraz üstü kapalı yazmışım kusura bakmayın, dediğiniz gibi olmasıda mantıklı ama foruma girme amaçları toksiklik olduğu belli kişilere bu hesap silme işinin yapılması da iyi olabilir.