Technopat kullanıcı kitlesi gittikçe kalitesizleşiyor

Yaşım çok büyük değil ve bu konuya yorum yaparsam linç yiyeceğimi biliyorum fakat katıldığım zamanlar cidden sıkı disiplin ve sağlam bir kitle vardı. Tanıdığım çok insan vardı burada şimdi hepsi bırakmış forumu galiba. Cidden boş konular açılıyor bende ara sıra boş konular açıyorum fakat yerinde açıyorum, bazen hiç açmıyorum vazgeçiyorum. Çoğu konudan linç yiyordum fakat kaliteli linç yiyordum şimdi bayağı kaba davranıyorlar çoğu zaman.

En garip olaysa birisi cevap yazdığında disslike atıyorlar veya gülüyorlar. Sonra da yoruma cevap verip dalga geçiyorlar... 2016'dan beri takip ediyorum fakat bu son zamanlarda çok fazlalaştı.

PS4 nefreti diye bir konu açmıştım adamın biri gelmiş kendi fikirlerine uymayan bütün mesajlara dislike ve hahaha atıyor. Ben bazı konularda objektif şekilde kendi fikirlerimi açıklıyorum adam geliyor "beğenmedim, hahaha" atıp kaçıyor. Hafiften sinir ediyor.

Son düzenleme:
Açıkçası bundan 3 sene önce de çok farklı değildi ortam.

Ha o zaman ne vardı şu ana göre kurallar daha katı bir şekilde işleniyor hata yapma şansınız çok az oluyordu. E kaliteli konu açan kullanıcı sayısı da yeteri kadar bulunuyordu. Bu sayede şu ana göre kaliteli bir ortam diyebiliyoruz ama o zamanda da goygoy konuları, saçma başlıklar ve genç yaştaki kullanıcılar bulunuyordu.

Bağlaçların yanlış kullanımından az uyarı yemedim...

Konuların imlasına yazımına gösterdiğiniz özeni içeriğine gösterseydiniz çok farklı olurdu.
@Emre C

Çok haklı bir yorum. Nokta koymadım diye uyarı yiyorum saçma sapan konu açanlar boş boş yorum yapanlar hiçbir şey almıyor. PSU alacağım sistemle sorun çıkarır mı diye ne olur ne olmaz konu açıyorum. Fikirlerim planlarım değiştiği için 3 4 farklı böyle konu açtım direkt uyarı yedim. 1 ayda bilmem kaçtan fazla açamıyormuşuz PC konusu. Sanki aynı konuyu sürekli açıyorum.

Ben laptop kategorisi dışına yardıma ihtiyacım olmadığı sürece çıkmıyorum, o sebeple kanser kitleyle pek karşılaşmıyorum genelde. Ama şöyle bir gerçek var ki teknik bilgisi yüksek olan fazla kişi yok ortalıkta, bunu foruma bağlamak ne kadar doğru olur bilmem tabii.

En garip olaysa birisi cevap yazdığında disslike atıyorlar veya gülüyorlar. Sonra da yoruma cevap verip dalga geçiyorlar... 2016'dan beri takip ediyorum fakat bu son zamanlarda çok fazlalaştı.

A oyle miymis hocam 8 yasinda Technopat'i takip etmeniz sasitriciymis gerçekten. O yaslarda bile teknolojiye ilgiliymissiniz taktire şayan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı