Technopat kullanıcı kitlesi gittikçe kalitesizleşiyor

Gerçekten artık bir şeylerin değişmesi lazım. Adam 1 mesaj yazıyor devamını soruyorum konuya mesaj yazmayı bırakıyor. Diğeri 12 yaşında gelmiş bana toxic diyor bıktım artık gerçekten yaş sınırı falan gelmeli.

Yaştan bağımsız bakılmalı konuya. Doğru bilgi veren, bilmediği bir konu olduğunda ve kendisine söylendiğinde öğrenmek için çaba harcayan, gereksiz agresif çıkışlar yapmayan, en nihayetinde karşısındakinin de bir insan olduğunu unutmayıp hata gördüğünde kendisi ile dalga geçmeyip düzgünce bilgilendirme yapan, tartışmayı bilen, saygılı her insan bu forumda yer edinebilmeli. İsterse 10, isterse 110 yaşında olsun.

Yaştan bağımsız bakılmalı konuya. Doğru bilgi veren, bilmediği bir konu olduğunda ve kendisine söylendiğinde öğrenmek için çaba harcayan, gereksiz agresif çıkışlar yapmayan, en nihayetinde karşısındakinin de bir insan olduğunu unutmayıp hata gördüğünde kendisi ile dalga geçmeyip düzgünce bilgilendirme yapan, tartışmayı bilen, saygılı her insan bu forumda yer edinebilmeli. İsterse 10, isterse 110 yaşında olsun.
Konu bilgi isteyen değil böyle şeyler isteyenler gün geçmiyorki sayılar katlanıyor.

Konu bilgi isteyen değil böyle şeyler isteyenler gün geçmiyorki sayılar katlanıyor.

Konuyu gördüm direk soğuma geldi foruma karşı bu nedir be.

Sabah açtığım modem önerisi ve iki üç destek soruma yanıt bile gelmedi. Ama saçma bir soruya 3 sayfa mesaj gelmiş.

2018 yılından beri bu forumda bulunuyorum. 2018 yılında çok daha temizdi burası. 2020 gibi türediler resmen. Boyum uzar mı? Ailem kıskanıyor, sevmiyor. Yahu kardeşim burası dert paylasama yeri değil ki? Goygoy yaparız da yılın her saati değil be kardeşim. Aşırı cahillerde mevcut ama her sene vardı ve var olmaya devam edecek zaten ona dediğim yok. Ama şu duruma el atın bir. Yaş sınırı gelsin ne bileyim genel kültür testi getirin. Rütbe sistemi olsun. Aşırı bilinçsiz kullanıcılara "cahil" etiketi verin. Ne bileyim yapın bir şeyler yoksa Donanım Arşivi ve diğer türevi forum sitelerinden bir farkımız kalmayacak.

Hocam boyum uzar mı?
Yeni gelen driver'a güncellesem olur mu?
Tavuk döner alınır mı?
Steam hesabım nasıl?
Sınava 30 gün kala 500 puan yapılır mı?
CS vs Valorant?
Konulara artık şunu atmanın gereksiz mesajdan kalkmaması lazım:
google-it2.jpg

Böyle konuların açılmasında bana göre bir sakınca yok. Kişisel görüşüm elbette. Siz böyle konular görmek istemiyor olabilirsiniz, o noktaya bir şey diyemem zaten. Pek çok insan kendisine burada bir şekilde yer bulmaya çalışıyor. Çünkü insanlarda, özellikle genç kesimde yoğun bir bunalım gözlemliyorum ben. Açılan depresif konuların yoğunluğundan da anlayabiliriz bunu. Böyle kişileri de yaşlarından veya başka bir şeylerinden dolayı burada barındırmamanın doğru olmadığını düşünüyorum. Bana göre de üstte belirttiğim örnek kriterlerin en azından bazılarına bile sahip olan kişiler bu forumda kendilerine yer edinebilirler.

Ha saçma sapan konu açmak ayrı. Onlar da çok net belli ediyor kendisini zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı