Technopat Kullanıcıları Yaşını Söylüyor

Yaşınız kaç?

• 10-16

Oy: 162 52,4%
  • 17-21

Oy: 109 35,3%
  • 22-27

Oy: 46 14,9%
  • 28+

Oy: 34 11,0%

• Oy verenlerin toplamı
    309
15. Bu sene 16 olacak. Profilimde 34 olarak görünüyor ama ben onu üye olurken olası bir yaş kısıtlamasına takılmamak için yapmıştım.

Keşke öyle olsa herkes için. Sizin de yaşınızı 25 civarı tahmin ediyordum, biraz daha büyükmüşsünüz.
3 yaş daha büyük çıkmışım hocam işte tahmininize göre. Ben halen bazen kendimi 2007 yılında ki ben gibi hissediyorum. Sanki ben bu yıla ait değilim gibi hissediyorum. Çok sıkıcı geliyor bana hayat 2013'ten beridir. Keşke 2007'de takılı kalsaydım. O zamanlar bir başka güzeldi. Gençliğin getirmiş olduğu öz güven, heyecan, tutku vardı bende o zamanlar. Şimdi işten eve gelip bir köşeye çekilen sessiz bir adama dönüştüm. Duygularımı ancak burada ifade edebiliyorum. O da bir kısmını. Bazen insan geçmişe takılıp kalmak ister. İşte bende onlardanım. Yaşım 27 ama ben büyük olmayı hiç sevmedim. Hem de hiç.

@PossibleTurco bence siz hâlâ gençsiniz hocam.
Teşekkür ederim hocam. Biz genel olarak genç gibi davranıyoruz zaten. Misal abim 35 yaşında adam. Ama adam pamuk gibi birisi. Kral adam. Hiç ben ne bir küfrünü duydum adamın ne de kötü bir sözünü. En kötü anımda bile yanımdaydı. O olmasaydı sanırım ben böyle birisi olamazdım.
Şu yüzde hiç şaşırtmadı bu arada.
Normal sayılır. Ben bu forumda eskiden üye değildim ama eski üyelerin dediklerine göre pandemi dönemiyle birlikte sonra forum yaş ortalaması baya bir düşmüş. Bunu da zaten sürekli açılan TurboX, Izoly konuları kanıtlıyor bence.

Ben de buyumekten korkuyorum, her gecen zaman sirtima daha buyuk yuk ve sorumluluk biniyor gibi hissediyorum. Her gecen saniye olume daha yakin olmak da ayni sekilde uzuyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…