- Makaleler
- 1
15. Bu sene 16 olacak. Profilimde 34 olarak görünüyor ama ben onu üye olurken olası bir yaş kısıtlamasına takılmamak için yapmıştım.
3 yaş daha büyük çıkmışım hocam işte tahmininize göre.Keşke öyle olsa herkes için.Sizin de yaşınızı 25 civarı tahmin ediyordum, biraz daha büyükmüşsünüz.
Meraklandım şimdiBirden fazla seçebiliyoruz...
Ben birkaç ay sonra cevaplamak istiyorum. Şöyle, 1,5 ay sonra etiketlerseniz oy veririm.
Teşekkür ederim hocam.@PossibleTurco bence siz hâlâ gençsiniz hocam.![]()
Normal sayılır. Ben bu forumda eskiden üye değildim ama eski üyelerin dediklerine göre pandemi dönemiyle birlikte sonra forum yaş ortalaması baya bir düşmüş. Bunu da zaten sürekli açılan TurboX, Izoly konuları kanıtlıyor bence.Şu yüzde hiç şaşırtmadı bu arada.![]()
Ben de buyumekten korkuyorum, her gecen zaman sirtima daha buyuk yuk ve sorumluluk biniyor gibi hissediyorum. Her gecen saniye olume daha yakin olmak da ayni sekilde uzuyor beni.Ben halen bazen kendimi 2007 yılında ki ben gibi hissediyorum. Sanki ben bu yıla ait değilim gibi hissediyorum. Çok sıkıcı geliyor bana hayat 2013'ten beridir. Keşke 2007'de takılı kalsaydım. O zamanlar bir başka güzeldi. Gençliğin getirmiş olduğu öz güven, heyecan, tutku vardı bende o zamanlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.