Technopat Logo Denemelerim

Buna Logo diyemeyiz, header (görsel başlık) veya freestyle graphic design (serbest stil grafik/görselleştirme) diyebiliriz.

Geçen büyük bir holding patronuyla benzer bir heyecan yaşadım, ileride çok paranız olur insanlara iş verirseniz "Logo" diye bunlarla gelmeyin lütfen ,)

Logo'yu anımsatma amaçlı görsel olarak düşünmeli, isim olmak zorunda değil, trafik sembolleri gibi, basit, küçültülmesi veya büyütülmesi detay kaybına uğramayacak bir çizgi de...

Son düzenleyen: Moderatör:
Berkant Ayhan Karabudak- Mert Can Urcan

Çok teşekkürler kardeşlerim,hem begenmenize, eleştirmenize,ilgilenmenize...
Forumda grafik bölümü fazla hareketli olmadıgı için arada bir çalışma yapıp elimden geldigi kadar bu bölüme ilgi çekmeye çalışıyorum.evet pshop ta yapıyorum şuan cc kullanıyorum ama cs4-cs5-cs6 hepsiyle 3d yapılabiliyor.cc de render sanki biraz daha iyi ama süresi çok uzun yada bana öyle geldi:).Mert Can aynen söyledigin gibi yaptıklarım logo degil.Zaman buldukça yaptıgım içimden gelen serbest (isim hariç) çalışmalar.1 hatadır win 8.1 geçtim biraz sorunlu oldu :)pc deki herşey silindi Pc yi düzenine getirebilirsem fırsat da bulursam kendimce elimden geldigi kadar video hazırlamaya çalışırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
avis1, dört ricam var;

1 - Mert Can.
2 - CC'de render'a hazırladığın bu dosyanın render süresi, ve sistemini belirtip, PSD'yi bir yere yüklersen CS6 ile deneyip sistem üzerine bilgi paylaşabiliriz. Veya bir hata olursa, programsal güncellemeler konusunda da hepimize yardımcı olabiliriz.
3 - Bütçen elverdiği sürece çift fiziki HDD çalışmaktan kendini geri koyma, 1 saat render süresi 1 yıllık çalışmalarına bedel olamaz.
4 - Bırakma bunları güzel gidiyorsun, ben üşengeçliğimden ve 4 seferdir bir şeyler yüklerken internete, kasamadım kendimi. Dur bari çaybardağı bakayım belki dropbox'a koyarım.

WBAwwH8.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı