Technopat moderatör sistemi ile ilgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
15
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
--[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB
--[İşlemci]: AMD Ryzen 5500
--[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8]
--[Anakart]: GIGABYTE B450M K
--[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB

--[Monitör] Gigabyte G24F-2
--[Klavye-Mouse] Logitech MK120
--[Kulaklık] Corsair HS50 Pro

_
Meslek
Öğrenci
Technopat Sosyal gerçekten mükemmel bir sosyal medya ancak üye olduğumdan beri moderatörler canımı sıkmaya başladı. Anladık... Türkçe'yi doğru düzgün kullanmamız gerekiyor. Buna kesinlikle lafım yok, iyi bir davranış olarak da görüyorum ancak banlandığımızda itiraz edememek hatta mobil uygulamada banlanma sebebimizi görememek sizce de berbat değil mi?

Belki birileri çıkıp kullanmazsan kullanma der ama Technopat Sosyal'in benim gözümde bir alternatifi yok.

Eğer tüm bu şikayetlerim mantıksızsa bari aktif üyeler bölümünde aktif adminler en başta yazsın ki biz de ona göre konu açıp açmayalım.

En son konu başlığına "12 GB RAM alırken dikkat edilmesi gerekenler" yazdım ve altına "Nelerdir?" yazdım. Çok geçmeden bir 15 dakika sonra GURLEK adlı moderatör geldi ve alt başlığı "12 GB RAM alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?" Diye düzeltti. Afedersiniz ama niye başlık yerine alt başlığı böyle düzeltmiş ve neden bütün başlığı yazarak düzeltmiş oldu? Hiçbirinin sebebini öğrenememek çok can sıkıcı.

Banlandığımızda itiraz edememek.
Eğer gerçekten haksız yere banlandığınızı düşünüyorsanız sayfanın en alt kısmındaki 'Bize ulaşın' kısmından gerekli açıklamaları yapabilirsiniz, incelenir.
Hatta mobil uygulamada banlanma sebebimizi görememek sizce de berbat değil mi?
Evet mobil uygulama biraz sorunlu...

Eğer tüm bu şikayetlerim mantıksızsa bari aktif üyeler bölümünde aktif adminler en başta yazsın ki biz de ona göre konu açıp açmayalım.
Kurallar belli. Moderatörler arasında pek bir fark bulunmuyor.
Afedersiniz ama niye başlık yerine alt başlığı böyle düzeltmiş ve neden bütün başlığı yazarak düzeltmiş oldu?
Konu içeriğinde, konunun açıklamasını yapmanız gerekiyor.
'Nedendir?' ya da 'sorum başlıkta' gibi ifadelere yer vermiyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı