O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 23 Mayıs 2022 #141 KojiroHyuga04 dedi: Rütbem hiçbir şekilde moderasyona yakın değildir. Kullanıcılara yapılan yardım ve örnek davranışlar neticesinde verilen bir rütbedir bu. Diğer insanlardan farkı sadece mesaj düzenleme hakkının fazla olması ve yazılım ekleyebilme. 2.5 senemi verdim bunun için. Bu arada teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne bileyim hocam, karşımda özel rütbeli görünce benden üstün bir insanmış gibi hissediyorum hatta yazarken 10 defa düşünüyorum.
KojiroHyuga04 dedi: Rütbem hiçbir şekilde moderasyona yakın değildir. Kullanıcılara yapılan yardım ve örnek davranışlar neticesinde verilen bir rütbedir bu. Diğer insanlardan farkı sadece mesaj düzenleme hakkının fazla olması ve yazılım ekleyebilme. 2.5 senemi verdim bunun için. Bu arada teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne bileyim hocam, karşımda özel rütbeli görünce benden üstün bir insanmış gibi hissediyorum hatta yazarken 10 defa düşünüyorum.
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.741 Makaleler 13 Çözümler 705 23 Mayıs 2022 #142 Emre hocam yapmayın, etmeyin Boşa protesto amaçlı hareketlerde bulunmayın. Dayı birisi foruma sallayan yazı yazsın, değişir zaten kural. www.technopat.net
Emre hocam yapmayın, etmeyin Boşa protesto amaçlı hareketlerde bulunmayın. Dayı birisi foruma sallayan yazı yazsın, değişir zaten kural. www.technopat.net