Siz yenisiniz. Önceden en kısa ceza 1 gün sürüyordu. Moderatörler başlığı içerik ile çok alakalı bulmayınca yapıştırıyordu. Sorununuzu çözmek için bir gün bekliyordunuz. Şimdilerde mantıklı başlık bulmak zorlaştı. Kategorisi yanlış konu açınca yine 1 gün gidiyordu. Şimdilerde görüyorum, alakasız yerlere açılmış konuları. Aynı konuyu açtığınızda ölmekten beter ederlerdi. Şimdilerde görüyorum, 2 mesajı olan adam konu açmış. Önceki mesajına bakıyorum, aynı konuyu açmış, cevap alamayınca tekrar açmış. Bu tip basit şeylerin fark edilmesi lazım.Bende forumda yazım yanlışından çok ceza yedim fakat 1 gün ceza yemedim hiç en fazla 10 dakika ya da 30 dakika.
Ceze yemen gayet yerinde bir davranış. Bilmediğin konu hakkında konuşmamalısın. Yaptığın yanlış bilgilendirme yüzünden insanlar ciddi bir miktar parayı çöpe atabilir.Ben de forumda yeniyim. Dün 1 saatlik uzaklaştırma almışım sebebi ise "yanlış yönlendirme, "yanlış bilgi" vs öyle bir şeydi. FPS düşmeleri yaşanan bir konuda "sorun sisteminde değildir, oyunun optimizasyonu ile ilgili olabilir" dediğim için. Önce güldüm bu cezaya sonra umursamadım. Ortama daha alışmadan soğutmayı başardılar.
Bu konuyu açmaya izin vermişler mi? İlginç
Bir tane moderatör var, gündelik hayatın stresini/sinirini burada ceza vererek atıyor galiba. Bu da forumun kalitesini düşürür tabii ki. Gözden geçirilmeli.
Öyle yıkma kendini,
Öyle mahzun, öyle garip...
Nerede olursan ol,
İçerde, dışarda, derste, sırada,
Yürü üstüne - üstüne,
Tükür yüzüne celladın,
Fırsatçının, fesatçının, hayının...
Dayan kitap ile
Dayan iş ile.
Tırnak ile, diş ile,
Umut ile, sevda ile, düş ile
Hocam siz 123 mesaj ve 26 şubat kayıtlı biri olarak süper moderatör olmayı nasıl başardınız?Konu sahibinin mesajlarında,
• "Tabi sisn bilgisayarlar iyi açılsın diyorsunuz." yerine, "Tabii sizin bilgisayarlar iyi, açılsın diyorsunuz."
• "Ne işe yarıyor ?" yerine, "Ne işe yarıyor?"
• "Sanırım fps değerinde artış gösteriyordu." yerine "Sanırım FPS değerinde artış gösteriyordu."
• "o lolu açarmıydı ya?" yerine "O LoL'ü açar mıydı ya?"
• "Belkide" yerine "Belki de"
...şeklinde düzenlemeler yapıldı diye mi bu uyarıları ve cezaları veren kişilere bu tür bir ithamda bulunma gereği duydunuz?
Hocam bunun sebebi çoğu kişinin da ve de'yi ne zaman ayıracağını bilmiyor olması.Imla kurallari ve Türkce'yi düzgün konusmak önemli, bu konuda kimseye tolerans gösterilmemeli bence. Illa tolerans gösterilseydi bana gösterilirdi zaten 25 senedir Türkce yazmayan ve Türkceyi cok az konusan biri olarak yine de -de -da eklerini ayirmaya, noktalama isaretlerini dogru ve yerinde kullanmaya kisacasi güzel Türkcemizin Türkche olmamasina dikkat ediyorum.
<konudisi>Evet Che'yi cok severim.</konudisi>
Kisacasi herkes Türkceyi güzel konussun, ama haksizlik karsisinda da boyun egmesin. Yetkiliymis, yöneticiymis, katkida bulunanmis farketmez. Boyun egmeyin haksiz yaptirimlara. Dayanin tirnak ile dis ile
Durun fena gaza geldim Ahmed Arif'in bir siirinden bir kitayla kapatayim ben
Sevgiler
Vay 123 mesaj. HarikaHocam siz 123 mesaj ve 26 şubat kayıtlı biri olarak süper moderatör olmayı nasıl başardınız?
Hocam bunun sebebi çoğu kişinin da ve de'yi ne zaman ayıracağını bilmiyor olması.
Açılmıyor hocam.