Technopat Multiplayer Ekibi 3. LOL etkinliği

Evet ekip! Yeni bir etkinliğe daha hazır mısınız? Yarın şöyle herkes işinden gücünden kopup, evine geldiğinde ve saatler 9:30'u gösterdiğinde, League of Legends oynuyor olacağız! Katılmak isteyen arkadaşlar, (ekipten kişiler özellikle) Katılmak istediğini yazsınlar. Bu sefer ben hariç tam 10 kişi arıyoruz! Çünkü ben sunuculuk yapıp, maçı anlatan ve videoya alan kişi olacağım! Hadi bakalım, elleri görelim. Kimler katılmak istiyor?

Katılmak isteyenler, oyun Nick'lerini belirterek katılmak istediğini belirtsin. İlk yorum yapan 10 kişi dahilinde, etkinlik yapılacaktır. 4'ten aşağı katılım olursa, etkinlik yapılmayacak. Ama eğer 5 kişi bir takım oluşursa, aynı ekip olarak bir oyuna giriş yapılacaktır.

Not : Her defasında uyarıyorum ama, yine uyaracağım. Bunun bir oyun olduğunu ve eğlendiğimizi sakın unutmayın. Oyun içerisinde agresif olanlar, küfür edenler varsa, adlarını yazmakla hiç zahmet etmesinler.

Unutulan not : Katılan kişilere rastgele numara verilecek ve Random.org adresinden rastgele belirlenecektir.

Kural : En az 20 level olmanız gerekli.

Spiker : Raşit Gönenç.

Katılanlar
1-) HighPixel (GangsMan)
2-)Aykut Tosun (Aykett)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı