Technopat nasıl bir forumdur?

Tek cevap hakkın var, baldırına kılıç darbesi yiyerek mi ölmek istiyorsun yoksa ne olduğunu anlamadan tık diye 5.45x39 ile gitmek mi?
Psikopat sanıp ban atmayın lütfen ciddi değilim.
Hocam ceket cebinizde taşıdığın çakıya bir bakabilir miyim? Ona göre yorum yapacağım.

Yazım yanlışlarına çok önem veren birisi olarak bazen yazım yanlışı raporlamak için bile giriyorum. Bu konuda da birkaç mesajı raporladım. 😃
Gerçekten buraya ilk geldiğimde ana dilimiz olan Türkçe'yi düzgün kullanmayı bile bilmiyordum. Ancak buraya geldikten sonra çok güzel bir şekilde yazım kurallarına uymayı öğrendim. Foruma ilk geldiğimde en büyük günahı işlemişim. Bunu yeni fark ettim. "birşey" yazmışım. Evet, birleşik. Kendimden utanıyorum...
Mesela burada "Türkçe'yi" yerine "Türkçeyi" olarak yazmak gerek. :)
Bu forumda olmaktan gayet mutluyum.

Gerçekten buraya ilk geldiğimde ana dilimiz olan Türkçeyi düzgün kullanmayı bile bilmiyordum. Ancak buraya geldikten sonra çok güzel bir şekilde yazım kurallarına uymayı öğrendim. Foruma ilk geldiğimde en büyük günahı işlemişim. Bunu yeni fark ettim. "birşey" yazmışım. Evet, birleşik. Kendimden utanıyorum...
Bunu dedikten sonra yanlış yazım hatasından ceza yemem çok kötü hissettirdi. Ama pişman değilim :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı