- Makaleler
- 1
Tek cevap hakkın var, baldırına kılıç darbesi yiyerek mi ölmek istiyorsun yoksa ne olduğunu anlamadan tık diye 5.45x39 ile gitmek mi?
Psikopat sanıp ban atmayın lütfen ciddi değilim.
Tek cevap hakkın var, baldırına kılıç darbesi yiyerek mi ölmek istiyorsun yoksa ne olduğunu anlamadan tık diye 5.45x39 ile gitmek mi?
Hocam ceket cebinizde taşıdığın çakıya bir bakabilir miyim? Ona göre yorum yapacağım.Tek cevap hakkın var, baldırına kılıç darbesi yiyerek mi ölmek istiyorsun yoksa ne olduğunu anlamadan tık diye 5.45x39 ile gitmek mi?
Psikopat sanıp ban atmayın lütfen ciddi değilim.
Bakamazsınız, Nizamettin'e verdim puro kessin diye olanı görüyorsunuz.Hocam ceket cebinizde taşıdığın çakıya bir bakabilir miyim? Ona göre yorum yapacağım.
Mesela burada "Türkçe'yi" yerine "Türkçeyi" olarak yazmak gerek.Gerçekten buraya ilk geldiğimde ana dilimiz olan Türkçe'yi düzgün kullanmayı bile bilmiyordum. Ancak buraya geldikten sonra çok güzel bir şekilde yazım kurallarına uymayı öğrendim. Foruma ilk geldiğimde en büyük günahı işlemişim. Bunu yeni fark ettim. "birşey" yazmışım. Evet, birleşik. Kendimden utanıyorum...
Bunu dedikten sonra yanlış yazım hatasından ceza yemem çok kötü hissettirdi. Ama pişman değilimGerçekten buraya ilk geldiğimde ana dilimiz olan Türkçeyi düzgün kullanmayı bile bilmiyordum. Ancak buraya geldikten sonra çok güzel bir şekilde yazım kurallarına uymayı öğrendim. Foruma ilk geldiğimde en büyük günahı işlemişim. Bunu yeni fark ettim. "birşey" yazmışım. Evet, birleşik. Kendimden utanıyorum...
Sonuç olarak kuralları ihlal ettiğiniz gerçeğini değiştirmiyor.Moderatörlerde bir garip ya. "şu an" kelimesini "şuan" diye yazdığım için kısıtlama yedim. Belki "Space" tuşum basmadı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.