Technopat nasıl bir forumdur?

Genelde telefonla girdiğim için otomatik düzeltme yüzünden ban yemekten sıkıldım.

Bence bu forum Donanım Arşivi veya SDN forumlarından daha beter bir halde. Google'a sorulup çözülecek ufak sorunlar için konu açanlar mı dersiniz, yönetici tanıdığı olup milletin ceza yemesine sebep olanlar mı dersiniz veya fikri olmadan her şeye yorum atanlar mı dersiniz, her şey var. Yanlış anlamayın ama bunun en büyük sebebinin yaş olduğunu düşünüyorum. Hemen hemen herkes burada 12-13 yaşında, bundan adım gibi eminim. Öyle yorumlar, öyle konular görüyorum ki kafayı yiyeceğim gerçekten.

Adam CS:GO oynanır mı diye bir konu açıyor, bunu deneyip veya video izleyip yorumla diyorum ve kendi düşüncemi söylüyorum sonra bakıyorum ki ceza yemişim. Moderatörler arasında iletişim de yok sanırım. Mesela ufak yanlışlarım olunca bunları düzelten çok iyi moderatörler olduğu gibi daha Türkçe konuşmayı bilmeyen moderatörler de var burada.

Donanım Haber'in forumunu bilen bilir, ne TDK kuralları uygulanır ne de düzenlidir. Emin olun Technopat Kids oranın tırnağı etmez. Buraya buraya bir soru soruyorum ve hiç de cevap alamıyorum. Sorduğum soru da kullanıcı tecrübesi, ürün veya teknik bir problemden oluşur, genellikle. Kısacası berbat bir yer burası. Buraya sınavdan önce Türkçe bilgime yardımcı olması amacıyla giriyordum, daha sonrasında da teknik haber veya bilgi öğrenmek için girmeye başladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Girerken: Kurallar çok katı be özellikle şu Türkçe kuralları.
Çıkarken: Türkiye dil kurumu.

Siz burayı kullanmayı beceremiyorsanız ne yapalım? Moderatörlere gelince adamlar gündüz gece çalışıyor ve dediğin bu mu? Eğer sorunlar Google'da aranıp çözülecek sorular olsaydı bu forum olmazdı. Yönetici tanıdığı olup ceza yemesine sebep olan kısmına laf dahi etmiyorum. Dediğiniz forumlar için geçerli o. Burada adamlar istediği gibi konu açar. Çoğu videodaki YouTuber'ler övdüğü için ve genellikle para aldıkları için basıyorlar övgüyü. Sizin yaptığınız tam bir kabalık. Hiç de cevap alamıyorum mu? Abartmayın lütfen. Türkçe'yi doğru kullanan insanlardan oluşmuş bir forum Technopat Sosyal. Siz bunu uygulayamıyorsanız ne yapalım?

İşte bahsetmeye çalıştığım şey buydu arkadaşlar. Kişinin hiçbir fikri yok, okuduğu şeyi maalesef anlamamış ve böyle bir yorum yapıyor. Ben yukarıda bu forumun TDK gibi olmasından dolayı yakınmadım. Konularıma bakabilirsin, çoğu teknik destek için açılmış konular. Ve cevaplara bak bakalım, hangisinde doğru düzgün yardım edici bir bilgi var. Ayrıca git bak bakalım kaç tane "Valorant vs. CS:GO" konusu var, ondan sonra bu yorumu tekrar oku. Diğer forumların kötü olduğunu biliyorum (Donanım Haber hariç) ancak burası da onların seviyesinde hatta daha beter, bence.
YouTube içeriğinden de hiçbir şekilde bahsetmedim, yazdığım yazıyı dikkatli bir şekilde okursan anlarsın diye düşünüyorum.
Ayrıca benden sana bir düzeltme: Türkçe'yi değil, Türkçeyi

Bir arkadaş 1000TL kasa ve PSU önerisi istemişti. Ben de fark etmeden sadece PSU önermiştim. Sonra düzeltip sadece "." koymuştum. 3-4 gün geçtikten sonra biri geldi, raporlayıp ban yedirtti. Düzelttikten sonra zaten "Fark ettim, düzelttim." yazmama rağmen bu moderatörler sırf sadece ban yedirtmek için ban attı. Yani sadece yorumu silebilirdiniz? Böyle önüne gelen herkesi moderatör aldıkları için böyle bir durum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen öyle hocam, kesinlikle haklısınız. Bence bir an önce Ali Güngör ve Recep Baltaş bu foruma el atmalı. Ayrıca yaş kısıtlaması ve konu kısıtlaması da gelmeli. Her gün Valorant ve CS:GO karşılaştırması görmekten bıkmayan var mı cidden?

O konuda haklısınız bazı moderatörler kaldırılmalı.

Tamamdır hocam. Benceyi okumamışım kendi fikriniz pardon. rahatsızlık verdiğim için özür dilerim.

Girerken: monke, 2+2=99
Çıkarken: [Burada özlü bir söz yazılmış gibi düşünün üşeniyorum bulmaya.]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…