Technopat nasıl bir forumdur?

348606

Hectopat
Girerken:
hqdefault.jpg

Çıkarken:
unnamed.jpg

Gerçekten buraya ilk geldiğimde ana dilimiz olan Türkçeyi düzgün kullanmayı bile bilmiyordum. Ancak buraya geldikten sonra çok güzel bir şekilde yazım kurallarına uymayı öğrendim. Foruma ilk geldiğimde en büyük günahı işlemişim. Bunu yeni fark ettim. "birşey" yazmışım. Evet, birleşik. Kendimden utanıyorum...

Mizah konusu fakat çok doğru. Birçok yanlışımı, burada doğruya çevirdim. İyi ki Technopat Sosyal var.

Gerçekten buraya ilk geldiğimde ana dilimiz olan Türkçe'yi düzgün kullanmayı bile bilmiyordum. Ancak buraya geldikten sonra çok güzel bir şekilde yazım kurallarına uymayı öğrendim. Foruma ilk geldiğimde en büyük günahı işlemişim. Bunu yeni fark ettim. "birşey" yazmışım. Evet, birleşik. Kendimden utanıyorum...
Evet bana Türkçe hocalarımdan çok daha fazla imla kattı bu forum (proofed information) ve hoş bir ortam.
Hocam :D mizah güzel ancak sadece mizah olursa güzel (satanizm hoş değildir)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı