lieys
Hectopat
- Makaleler
- 1
Hocam karaktersizlik ile bir ilgisi yok bence zaten konu sahibi sadece hangisini tercih edersiniz gibi bir soru sormuş.
Hayır hayır. Ben ona demedim ki.

Hocam karaktersizlik ile bir ilgisi yok bence zaten konu sahibi sadece hangisini tercih edersiniz gibi bir soru sormuş.
Hocam ben de size şans verdim ne anlatmak istediğinize dair, aydınlatın biziHayır hayır. Ben ona demedim ki.kimin en iyi olup olmaması değil. Anketteki oy sayısı da değil. Tamamen yanlış anlaşıldı cümlem.
Hayır hayır. Ben ona demedim ki.kimin en iyi olup olmaması değil. Anketteki oy sayısı da değil. Tamamen yanlış anlaşıldı cümlem.
Bu arkadaşa söyledim. Alıntılamayı unutmuşum.Intel site berbat bir yer özellikle durduk yere çok siyaset yapan var adamlar Twittera öyle bir bağımlı ki Twitter kitlesi Intel siteye klonlanmış resmen.
Bu bahsettiğiniz arkadaş sanırım bambaşka bir forumdan bahsetmiş. Çünkü bizzat ben kullanıyorum hiçte öyle değil bence.Bu arkadaşa söyledim. Alıntılamayı unutmuşum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.