lieys
Hectopat
- Makaleler
- 1
Hocam karaktersizlik ile bir ilgisi yok bence zaten konu sahibi sadece hangisini tercih edersiniz gibi bir soru sormuş.
Hayır hayır. Ben ona demedim ki.

Hocam karaktersizlik ile bir ilgisi yok bence zaten konu sahibi sadece hangisini tercih edersiniz gibi bir soru sormuş.
Hocam ben de size şans verdim ne anlatmak istediğinize dair, aydınlatın biziHayır hayır. Ben ona demedim ki.kimin en iyi olup olmaması değil. Anketteki oy sayısı da değil. Tamamen yanlış anlaşıldı cümlem.
Hayır hayır. Ben ona demedim ki.kimin en iyi olup olmaması değil. Anketteki oy sayısı da değil. Tamamen yanlış anlaşıldı cümlem.
Bu arkadaşa söyledim. Alıntılamayı unutmuşum.Intel site berbat bir yer özellikle durduk yere çok siyaset yapan var adamlar Twittera öyle bir bağımlı ki Twitter kitlesi Intel siteye klonlanmış resmen.
Bu bahsettiğiniz arkadaş sanırım bambaşka bir forumdan bahsetmiş. Çünkü bizzat ben kullanıyorum hiçte öyle değil bence.Bu arkadaşa söyledim. Alıntılamayı unutmuşum.
Gayette öyle aşırı solcu adamlar var solcu olmalarına birşey demiyorum ama saygısızlar.Bu bahsettiğiniz arkadaş sanırım bambaşka bir forumdan bahsetmiş. Çünkü bizzat ben kullanıyorum hiçte öyle değil bence.
Aşırı solcu olduklarını nasıl anladınız?Gayette öyle aşırı solcu adamlar var solcu olmalarına birşey demiyorum ama saygısızlar.
Mesela kimler? Ve bunu kanıtlar mısın? Ben de öyle bir şey görmedim.Gayette öyle aşırı solcu adamlar var solcu olmalarına birşey demiyorum ama saygısızlar.
Şimdi burda şahsi isim vermek istemiyorum, sen ve yorumuma disslike atan arkadaş o forumda biliyorum, ne zaman sağcı bir görüş (Filistin konusunda bile) disslike yağmuruna tutuluyorum, az hükümet iyi yaptığı birşeyi konuştuk diye hemen disslikelar kötü yorumlar geliyor, forumda büyük bir ayrımcılık var, forumun sahibi yüzünden komplekse girmiş o forum.Mesela kimler? Ve bunu kanıtlar mısın? Ben de öyle bir şey görmedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.