Razer da hem kalite hem RGB konusunda kendini kanıtlamış bir marka.
Kalite kısmı biraz tartışılır. Evet, ürünler iyi ama en iyi kalite değil. Razer'ın ülkemizde sponsor olduğu yayıncı bir arkadaşım ürünlerin biraz sık bozulduğunu belirtti.
Razer da hem kalite hem RGB konusunda kendini kanıtlamış bir marka.
Kalite öznel değildir! Bir ürün kaliteli ise kalitelidir değilse değildir. Ankara'da internet kafe işleten bir arkadaşım kullandığı Razer ekipmanların sürekli arızalandığından dert yakınıyor. O zaman arkadaşım da "öznel" olarak Razer ekipmanların kaliteli olmadığını söylüyor çok garip.Roccat'ın amiral gemilerini bile deneyimledim. Razer kadar kaliteli değillerdi "bence". Öznel düşünce.
En iyisi değiller tabiiki ama en kötüsü de değiller.Türkiye`ye özgü değil ki. Diğer ülkelerde de bir Corsair gibi değiller.
Synapse o zamanlara göre gayet iyi bir programdı. Ürün kalitesinden de ödün vermiyor halen aksine geliştiriyor. Neye göre bunları söylüyorsunuz bilmiyorum ama yeni Razer ürünlerinin kullanıcı yorumları eski ürünlere göre çok daha iyi. Ayrıca, bugünlerde çeşitliliğin artması sebebiyle her ürüne kolayca rakip bulunabiliyor. Bu Razer ile alakalı bir şey değil.Synapse eskiden kalitesizdi, ürün kalitesi olarak eski ürünleri de çok iyiydi. Blackwidow ilk çıktığında (2013) neredeyse rakibi yoktu.
Evet, Recep hocam zaten tartışılır olduğunu belirttim.Kalite kısmı biraz tartışılır. Evet, ürünler iyi ama en iyi kalite değil.
Kalite kısmı tartışılabilir olsa da
Bazı ürünlerinin baş belası olduğunu da belirttim.Razer'ın ülkemizde sponsor olduğu yayıncı bir arkadaşım ürünlerin biraz sık bozulduğunu belirtti.
Gördüğünüz gibi benim görüşlerim gayet objektife yakındır. Ancak tamamen objektif olamam. Kimse olamaz.Gayet iyi bir markadır ancak çok az da olsa bazı ürünleri tam bir beladır. Logitech gibi kullanım ömrü açısından her ürünü gözü kapalı alınacak bir marka değildir.
Kalite kısmı biraz tartışılır. Evet, ürünler iyi ama en iyi kalite değil. Razer'ın ülkemizde sponsor olduğu yayıncı bir arkadaşım ürünlerin biraz sık bozulduğunu belirtti.
Sıfır kutu 2 adet DeathAdder V2 ürününde de kutudan çıkarır çıkarmaz sorun yaşayan biri olarak bunu doğruluyorum.
Aynen. Bazı modelleri sanki kalite kontrolden geçmemiş gibi.Bende tartışırım. DeathAdder V2 aldım hiçbir sorun yok fakat Cynosa V2 muhazzam bir RGB'ye sahip olsa da abs keycapslerden dolayı D tuşunda soyulma ve fontunda bozulma var ve hızlı kirleniyor.
Bunun yerine PBT keycapler kullansalardı ne fontta bozulma ve soyulma olurdu.
Aynen. Bazı modelleri sanki kalite kontrolden geçmemiş gibi.
Üst seviye klavyelerinde bile PBT tuşları yurtdışında ayrı bir "Upgrade Kit" olarak satıyorlar. Yani çok da iyimser bir firma oldukları söylenemez.Bende tartışırım. DeathAdder V2 aldım hiçbir sorun yok fakat Cynosa V2 muazzam bir RGB'ye sahip olsa da ABS tuşlardan dolayı D tuşunda soyulma ve yazı tipinde bozulma var ve hızlı kirleniyor.
Bunun yerine PBT tuşlar kullansalardı ne yazı tipinde bozulma ve soyulma olurdu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.