Technopat neden siteyi eleştirmeye izin vermiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuların kitlenmesine bende hastayım. Niye kitliyorsun ki? Zaten toplu 1 hafta ban atıyorsun herkese. Modların canı sıkılıyor ban atıyorlar. "Birşey" nedeni ile uyarı mı alınır?

Çok güzel eyyam yapıyorsunuz mesajları beğenileri çok olan arkadaşlar çok güzel eyyam yapıyorsunuz helal olsun böyle devam edin belki birşeyler kaparsınız.

Konuların kitlenmesine bende hastayım. Niye kitliyorsun ki? Zaten toplu 1 hafta ban atıyorsun herkese. Modların canı sıkılıyor ban atıyorlar. "Birşey" nedeni ile uyarı mı alınır?
Sosyal'de belirli kurallar var. Bunlara uymadığınız taktirde "ceza" almanız normal bir durum. Sonuçta her forumun düzen üstüne kurulu kuralları var. Sizi zorla tutan yok.

Çok güzel eyyam yapıyorsunuz mesajları beğenileri çok olan arkadaşlar çok güzel eyyam yapıyorsunuz helal olsun böyle devam edin belki birşeyler kaparsınız.
Konu fazla uzadığı ve gereksiz mesaj olduğu için böyle bir cümleye gerek duydum. Bu forumda eleştiri de var eleştirende. Rahatsız oluyorsan seni tutan yok.

Sosyal'de belirli kurallar var. Bunlara uymadığınız taktirde "ceza" almanız normal bir durum. Sonuçta her forumun düzen üstüne kurulu kuralları var. Sizi zorla tutan yok.

Komı fazla uzadığı ve gereksiz mesaj olduğu için böyle bir cümleye gerek duydum. Bu forumda eleştiri de var eleştirende. Rahatsız oluyorsan seni tutan yok.
Fazla uzadıysa ve fikirlerimizi belirtmek sizi rahatsız ediyorsa konuyu takip etmeyi bırakın o zaman.

Sizi zorla tutan yok diyorsun gelip bir de kovsaydın. Eleştirme hakkın yok mu diyorsun? Kusura bakma da bu sözü söyleyenler belirli bir yaşın üzerinde ise cahil oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizi zorla tutan yok diyorsun gelip bir de kovsaydın.Eleştirme hakkın yok mu diyorsun?Kusura bakma da bu sözü söyleyenler belirli bir yaşın üzerinde ise cahil oluyor.
Siz kurallara karşı gelerek, eleştiri yapıyorsunuz. Bunun yanlış olduğunu belirtiyorum.

Böyle diyen bir kişinin bir önceki mesajında konunun kapanması için moderatörü etiketlemesi de ayrı bir ironi.
Konu aşırı kaçtığı için etiketleme gereği duydum. Yoksa keyfimden değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı