Technopat neden yavaş çalışıyor?

YESO2087

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Özellikle son bir aydır Technopat Sosyal sitesine girmeye çalıştığım zaman diğer sitelere göre aşırı fark edilebilir bir yavaşlık var? Diğer internet sitelerine rahatlıkla girebilirken Technopat'ta bir konuyu incelemek istediğim zaman uzun süre sitenin yüklenmesini bekliyorum. Artık son sıralar bu olay sıklaştığı için bu konuyu açıyorum acaba bunun sebebi nedir?

Merhaba. Özellikle son bir aydır Technopat Sosyal sitesine girmeye çalıştığım zaman diğer sitelere göre aşırı fark edilebilir bir yavaşlık var? Diğer internet sitelerine rahatlıkla girebilirken Technopat'ta bir konuyu incelemek istediğim zaman uzun süre sitenin yüklenmesini bekliyorum. Artık son sıralar bu olay sıklaştığı için bu konuyu açıyorum acaba bunun sebebi nedir?

Bir "sunuculara erişilemiyor" uyarısı... 1 veya 2 hafta önce resmen sosyale giremiyordum. Son açılan konulara bakıyordum ama hesabıma giremiyorum. 404 hatası veriyordu. Robot testi yaptırıyordu ama açılmıyordu. Bir sağlam bakılsa iyi olur.

Düzeliyor, eskisi gibi çökmeler ve yavaşlamalar olmuyor ara sıra sadece host hatası veriyor sonra düzeliyor. 671.316 bin üye ve milyonlarca konu olan bir teknoloji sitesinden bahsediyoruz yavaşlık olsunda komple çökmesin tabii. Sunuculardan kaynaklı problemler olabiliyor zaman zaman daha iyi hale gelecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu veriye nereden ulaştınız? Bende öğreneyim bari.
Bir de o kadar üye var ama en az 50 k kullanmayan, bot hesaplar.

Ekran görüntüsü 2025-02-15 002022.png

Sosyal ana sayfanın en sağ kısmının alt kısmında bu istatistikleri görebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı