Technopat şu anda Cloudflare CDN kullanıyor galiba? Fakat şu anda baktığımda Hollanda/Amsterdam'da gozukmekte sunucular? Türkiye'e bağlantı neden yok? Cok gecikmeli şu anda site.
Cloudflare, en uygun sunucudan dağıtım sagliyor. Birazdan test edersen farkli lokasyonda gözükebilir. Site hızı ise şuan stabil, sorun sizden kaynakli olabilir.
Şu anda bende hiçbir sıkıntı yok saniyeler içinde yapabiliyorum her işlemi. Bu durumu sadece Cloudflare'ye bağlamakta yanlış olur. Sizin bağlantı ayarlarınızda da problem olabilir.
Şu anda bende hiçbir sıkıntı yok saniyeler içinde yapabiliyorum her işlemi. Bu durumu sadece Cloudflare'ye bağlamakta yanlış olabilir sizin bağlantı ayarlarınızda da problem olabilir.
Bu tamamen fiziksel bağlantı değil. Aynı sunucudan yanıt alıyorsunuz fakat ilk istek süzgeçten geçiriliyor. Sorguda bulunan dosyadaki cacheler daha önce tarayıcıda bulunuyorsa, sitenin sunucusundan o cache isteği istenmiyor. Eğer ara bağlantı olmasa sunucu size istediğiniz bütün bilgileri aktarmak için daha fazla zaman ayıracak. Bu da ek yük demek. Size farklı gelse de, işin içinde Amsterdam'dan bağlanmak daha yararlı.
Bu tamamen fiziksel bağlantı değil. Aynı sunucudan yanıt alıyorsunuz fakat ilk istek süzgeçten geçiriliyor. Sorguda bulunan dosyadaki cacheler daha önce tarayıcıda bulunuyorsa, sitenin sunucusundan o cache isteği istenmiyor. Eğer ara bağlantı olmasa sunucu size istediğiniz bütün bilgileri aktarmak için daha fazla zaman ayıracak. Bu da ek yük demek. Size farklı gelse de, işin içinde Amsterdam'dan bağlanmak daha yararlı.
Hocam sizde Amsterdam'a bağlısınız sanırım? Sizde Türkiye sunuucsunda değilsiniz ki?
Ama sende gecikme hisedilmiyor galiba ben kablosuz bağlantı yapıyorum belki ondan cok dalgalandığı icin cok hisediyom