Technopat.Net'e Sahip Çıkalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sosyal'in sevilmeme sebebi aldığı cezalar olabilir Türkçe'mizi düzgün kullanmak zor geliyor galiba arkadaşlara. Bende ceza yedim çoğu zaman ama açıklamalarıyla neden ceza yediğimi konuyu bildiriyorlar bence hem içerik yönünden hemde sosyal'in yönetiminden oldukça memnunum. Sonuna kadar Technopat diyorum.

Sosyal'in sevilmeme sebebi aldığı cezalar olabilir Türkçe'mizi düzgün kullanmak zor geliyor galiba arkadaşlara. Bende ceza yedim çoğu zaman ama açıklamalarıyla neden ceza yediğimi konuyu bildiriyorlar bence hem içerik yönünden hemde sosyal'in yönetiminden oldukça memnunum. Sonuna kadar Technopat diyorum.
Başlığı alakasız yazmıyoruz, sorunu bilmiyoruz, adam gelmiş çok daha alakasız bir aşlık yazıyor. Başka sorunu yok sosyalin.

Dikkatinizden kaçan bir yazım yanlışı sürekli tekrarlanırsa ceza alma ihtimaliniz yüksek. Mesela son yazdığınız mesajda olduğu gibi başlık yerine aşlık gibi yanlış anlamayın demek istediğim dikkatinizden kaçan yazım hataları cezaya sebep olabilir. Bende zamanında çok ceza aldım sizi gibi tepki gösterdim ama anladım ki dikkatli yazmaya başlayınca ceza almıyorum hani arada bir de olsa dalgınlıktan yanlış yazıyorum o zaman ceza alıyorum. En azından Türkçe'mizi düzgün kullanmaya teşvik etmesi sosyalin en güzel artılarından biri diye düşünüyorum.

Hayır yazım yanlışı demiyorum, yazım yanlışım yok şu ana kadar. Ama mavi ekran alıyorum örneğin, "Nedenini bilmediğim bir mavi ekran hatası" diye bir başlık koydum. Aşağıya da ne var ne yok prime95'dir, memtest'dir, hdtune'dir tüm testleri attım. Çok bilgili ve sevgili bir moderatör arkadaşımız da "Harddisk'imden kaynaklanan mavi ekran" diye başlığı değiştirince ve üstüne ceza verince ben patladım. Açık söylüyorum patladım. Bakın 2 yıldır söylüyorum, ve söylemeye devam edeceğim. Bu forumdaki moderatörlerin değiştirilmesi gerek !

Hayır yazım yanlışı demiyorum, yazım yanlışım yok şu ana kadar. Ama mavi ekran alıyorum örneğin, "Nedenini bilmediğim bir mavi ekran hatası" diye bir başlık koydum. Aşağıya da ne var ne yok prime95'dir, memtest'dir, hdtune'dir tüm testleri attım. Çok bilgili ve sevgili bir moderatör arkadaşımız da "Harddisk'imden kaynaklanan mavi ekran" diye başlığı değiştirince ve üstüne ceza verince ben patladım. Açık söylüyorum patladım. Bakın 2 yıldır söylüyorum, ve söylemeye devam edeceğim. Bu forumdaki moderatörlerin değiştirilmesi gerek !
Belki size takıntısı olan moderatörler olabilir mi formda. :ROFL: Ne diyeceğimi bilemiyorum benimde başlıklarım düzeltildi ama düzgünce düzeltildi.

Belki size takıntısı olan moderatörler olabilir mi formda. :ROFL: Ne diyeceğimi bilemiyorum benimde başlıklarım düzeltildi ama düzgünce düzeltildi.
Yani sorduğunuz soru hakkında bile yorum yapsam ceza verebilecek potansiyelde moderatörler var bu forumda. Bana takıntısı olabilecek birisini de düşünemiyorum çünkü hiç bir moderatör ile tanışıklığımız yok.

Dh'deki troll miktarına bakarsak kimin kazanacağı belli gibi zaten :). Habire ceza alan Sosyal üyeleride sinirlenip başka yere oy verebilir, sonuçta TDK sitesi değil burası. İnsanlar buraya başlıca olarak bilişim alanindaki sorunlarına çözüm bulmak için geliyorlar. 1 küsür senedir Sosyal'deyim ama hala söylüyorum bu cezalar saçmalık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı