Technopat.Net'e Sahip Çıkalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Technopat ben gayet severek gerek bilgi öğrenip gerekse bilgi paylaşımda bulunmayı sevdiğim teknoloji sitesidir. Fakat yazım kurallarına uygun yazı yazmakla ilgili verilen cezalar ağır olabiliyor. Bu yüzünden oy konusunda sıkıntı olabileceğini düşünüyorum. Çünkü herhangi birinin bir sıkıntısı olduğunda sırf yazım hatası yüzünden aldığı ceza dolayısıyla açtığı konuya yazı yazamadığı için çözüm bulamıyor. Bu sebeple forum sitesinden faydalanamıyor. Başka forum sitelerinde çözüm aramaya gidiyor.

2015 yılında olsaydık kesinlikle Technopat olurdu cevabım.
Ancak sosyal kısmı aşırı derecede zayıflamış durumda maalesef. Şuan bir oy verecek olsam, sitemizin sosyal kısmını baz alarak oyumu asla Technopat'a vermezdim.

Ben de her konu actığımda soru işareti ayrı yazılmalı diye ban yiyorum ama soru işareti bitişik yazılır. Yıllardır bunu öğrenemedi Moderatörler. Bu yüzden oy kullanmayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de her konu actığımda soru işareti ayrı yazılmalı diye ban yiyorum ama soru işareti bitişik yazılır. Yıllardır bunu öğrenemedi Moderatörler.
Soru işareti değil, soru ekleri ayrı yazılmalı uyarısı almışsınız :)

Son ikisi öyle diğerleri genelde soru işareti üzerinden bandı. Zaten başlıkları düzeltenler Moderatörler, her zaman ban mı olur. Biz yardım için konu acıyoruz ama cevap yazamıyoruz sorunumuza çözüm bulamıyoruz. Ne anlamı kalıyor o zaman, çoğu kişi de bundan başka forumlara gidiyorlar. Herkesin yazım kurallarını çok iyi bilmesi zaten beklenemez. Bence uyarı zaten yeterli ban atmaksa aşırıya kaçmak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son ikisi öyle diğerleri genelde soru işareti üzerinden.
Soru işareti ayrı yazılmalı diye bir uyarınız yok. "İşaret" geçen tek uyarınız "Soru cümlesi soru işaretiyle bitmeli". Belirttiğiniz şekilde hiç uyarı almamışsınız. Dediğim gibi geneli "soru ekleri ayrı yazılmalı" uyarısı olmuş.
...her zaman ban mı olur.
Mesela bu cümlede soru ekini bitişik yazmışsınız, düzenledim. Dikkat etmeniz gerekiyor. Uyarınızın sebebi doğrudan budur.

Technopat bize bilgiyi aşıladığı gibi, doğru yazım kurallarını da öğretmekte. Ha, yazım kuralları cezaları biraz ağır mı? Olabilir, sonuçta burası bir okul değil ama burada yazılacak düzgün ve anlamlı bilgilerden sadece forum ahalisi değil, tüm internet kullanıcılarının da yararlandığı unutulmamalıdır.

Technopat bize bilgiyi aşıladığı gibi, doğru yazım kurallarını da öğretmekte. Ha, yazım kuralları cezaları biraz ağır mı? Olabilir, sonuçta burası bir okul değil ama burada yazılacak düzgün ve anlamlı bilgilerden sadece forum ahalisi değil, tüm internet kullanıcılarının da yararlandığı unutulmamalıdır.
Abi neden konuyu patlattiniz?konu 2015 de açilmiş ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı