Technopat.Net'e Sahip Çıkalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sitenin yönetimimi değişti eskiden daha kalabalıktı burası.
Bir de siteye ne olmuş böyle forum sitesi mi blog mu yoksa video sitesi mi belli değil. Forum sitesinde forum anasayfa butonu yok sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklina su video gelen sadece ben miyim acaba? Ahahahahaha. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Umarım daha başarılı yerlere geliriz.

Aklina su video gelen sadece ben miyim acaba? Ahahahahaha :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Aynı video konuya girerken aklıma geldi :D

Moderatör sistemi değişmesi lazım. Mesela konu açıyoruz ben bir başlık koymuşum değil mi ? Bu başlığıda ilgi çekici diye koymuşum ama moderatörün biri geliyor başlığı alakasız birşey yapıyor. Sadece bu konu üzerinden değil tamamiyle değişmesi lazım.

Arkadaş, ne moderatörlermişsiniz de haberimiz yokmuş. Konu gene döndü dolaştı, moderatörlere geldi. İnanamıyorum. Sırf konu ile uzaktan yakından alakası olmadığı için tüm moderatörleri destekleyesim geliyor.

Bir kere de konu ile alakalı yorum yapılsa, konu içeriği dışına çıkılmasa güzel olmaz mı? Biri oradan sallıyor, tutan tutana. Yok moderatörler şöyleymiş, yok böyleymiş.

En büyük Technopat.net ve yönetim grubu. Hepinizi destekliyorum. Oyumu da size verdim ama olmadı. Bir daha ki sefere inşallah.

Saygılarımla.

Arkadaş, ne moderatörlermişsiniz de haberimiz yokmuş. Konu gene döndü dolaştı, moderatörlere geldi. İnanamıyorum. Sırf konu ile uzaktan yakından alakası olmadığı için tüm moderatörleri destekleyesim geliyor.

Bir kere de konu ile alakalı yorum yapılsa, konu içeriği dışına çıkılmasa güzel olmaz mı? Biri oradan sallıyor, tutan tutana. Yok moderatörler şöyleymiş, yok böyleymiş.

En büyük Technopat.net ve yönetim grubu. Hepinizi destekliyorum. Oyumu da size verdim ama olmadı. Bir daha ki sefere inşallah.

Saygılarımla.

Büyük ihtimal bana cevap çaktın. Moderatör sisteminden rahatsız olduğumu dile getirdim. Moderatörlerden değil. Yaptıkları işe de saygı duyuyorum sonuna kadar.

Böyle faydalı forumların desteklenmesi, teşvik edilmesi taraftarıyım. Verilen emek ve özenin, taktir olarak da olsa karşılığı verilmelidir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı