Technopat olarak devleti yönetseydik ne olurdu?

Şu an yönetimde kimse olmasa ülke çok daha düzgün bir hale gelir. Bence moderatörler yanlış cümle kuran veya cümle sonuna "." veya "?" koymayan kişileri 3 günlüğüne Silivri'ye tatile gönderirler.
 
Kaspersky, Bitdefender ve ESET dışında AV kullanan herkese ceza.
Özgürlüğümüz elimizden alınıyor!
Eskiden forumda herkes Opera öneriyordu, şimdi herkes Opera'dan nefret ediyor.
Bu mesaja bakarsan niye anlarsın.
 
İktidardaki grup Turbox/İzoly/Rampage/GamePower alanların idamına hükmederdi.

Mecliste güzel/doğru bir şey söyleyenin ardından aynı şey onlarca defa tekrarlanırdı kürsüye çıkanlar tarafından.

Vekiller birbirlerine "hocam" diye hitap ederlerdi.

Meclis içinde üyelerden bazıları çekiliş yapardı.

İktidar ve muhalefet kanadını bölen konu korsan içerikler olurdu. İktidar kime geçerse ona göre korsan içerik kullanmak övünülecek ya da idam edilecek konu olurdu.

Elektronik ürünlerden tüm vergiler kaldırılır, 1 TL = 1$ uygulamasına geçilirdi ve böylece sübvanseler yüzünden ülke bütçesi batardı.

Son olarak: Gülmek en büyük küfür kabul edilirdi, bir şey söyledikten sonra birisi gülünce büyük kavgalar çıkardı. Ülkede fıkra/şaka/espri gibi şeyler ortadan kalkardı. Meclise sık sık "kahkaha" yasaklansın önergesi gelirdi.
Harbiden ha. Mecliste kavga çıksaydı (bazı konularda çakıştıklarından dolayı) @Jira ile @Yararsız Üye birbirine girerdi.
-TurboX, İzoly, Rampage ve GamePower kullananlar ve alanlar hatta adını ananlar ''Sosyal Haini'' olarak ilan edilip yakalandıklarında direkt idam edilirlerdi. Yazım hatası ve yanlış bilgilendirmeden dolayı insanların sabıkası kabarık olurdu ve direkt nezarethaneye 1 gece atılırdı. Devam ederlerse Müeebbet Hapis yerlerdi.

- @RPM Tarafından Her yere Galax ürünleri başta olmak üzere Asus,MSI,Gigabyte gibi markaların ürünlerinin olduğu teknoloji mağazaları açar ve Eskiden insanlar bilgisayar konusunda bilgili olmadığı için RAM'leri gizlice araklayan Mahalle Bilgisayarcılarının sonu gelirdi.

- Hatta Mahalle Bilgisayarcıları hırsızlıktan dolayı en az 15 yıl hapis cezası ve ömür boyu elektronik eşya satan bir dükkan açmaları yasaklanırdı.

-Komşu çocuklarına ise Bilgisayar gibi elektronik aletlerin ve bir eşyayı bozup zarar verdiği için direkt Komşu çocukları direkt idam edilir veya ailelerinden paranın kuruşu kuruşuna tazminat alınmasına hüküm verilirdi.

-Ben ise ne olacağımı düşünmedim eğer yönetseydik. Moderatörlere sesleniyorum. Sizce ben ne olurdum ?
 
Harbiden ha. Mecliste kavga çıksaydı (bazı konularda çakıştıklarından dolayı) @Jira ile @Yararsız Üye birbirine girerdi.
-Turbox, Izoly, Rampage ve Gamepower kullananlar ve alanlar hatta adını ananlar "sosyal haini" olarak ilan edilip yakalandıklarında direkt idam edilirlerdi. Yazım hatası ve yanlış bilgilendirmeden dolayı insanların sabıkası kabarık olurdu ve direkt nezarethaneye 1 gece atılırdı. Devam ederlerse müeebbet hapis yerlerdi.

- @RPM tarafından her yere Galax ürünleri başta olmak üzere ASUS, MSI, Gigabyte gibi markaların ürünlerinin olduğu teknoloji mağazaları açar ve eskiden insanlar bilgisayar konusunda bilgili olmadığı için RAM'leri gizlice araklayan mahalle bilgisayarcılarının sonu gelirdi.

- Hatta mahalle bilgisayarcıları hırsızlıktan dolayı en az 15 yıl hapis cezası ve ömür boyu elektronik eşya satan bir dükkan açmaları yasaklanırdı.

-Komşu çocuklarına ise bilgisayar gibi elektronik aletlerin ve bir eşyayı bozup zarar verdiği için direkt komşu çocukları direkt idam edilir veya ailelerinden paranın kuruşu kuruşuna tazminat alınmasına hüküm verilirdi.

-Ben ise ne olacağımı düşünmedim eğer yönetseydik. Moderatörlere sesleniyorum. Sizce ben ne olurdum?

Technopat vatandaşı.
 

Geri
Yukarı