Technopat Olmak İstiyorum

@Silinen üye Geçmiş olsun. Sonuçta hepimizin bir gün gideceği yol, sorun etmemek gerekir.
Teşekkür ederim. Aynen öyle ama hesaplara takıntılıyım ben, normalde tek hesap kullanırım her zaman o yüzden kötü oldu benim için. Saçma bir uyarıyla kullanmaktansa silmek daha iyidir ama.

Evet ama bir moderatöre kızgın attıktan sonra tek ifade yüzünden 1 ay ceza almıştı. Mikail abiden silmesini rica ettim ben de.
Şaka gibi. Ben başka bir forumda moderatörün açtığı konudaki hataları madde halinde atıyorum resmen düzeltsin diye, ifade de atabiliyorum. Burayı anlayamadım henüz. 366 Gün oldu kayıt olalı, yok anlamıyorum.

@Silinen üye geçmiş olsun. Geçen benim de dikkatimi çekmişti ama emin olamadım soracaktım. Olsun ya sonuçta sosyal ortam burası keyfin yerindeyse gerisi boş
Teşekkür ederim. <3
Kızgın atmıştım bir mesajına, özel mesaj yoluyla uyarsa veya sebebini sorsa açıklardım ama direkt olarak ceza vermeyi seçti. Ceza uyarısı da aynı moderatörün farklı bir konudaki mesajını beğenmeyi denediğimde geldi.

Beleş ekmek dağıtır gibi ceza veriliyor anladığım kadarıyla. İfade bu sonuçta, şahsen ben kim olursa olsun istediğim ifadeyi atarım.

Moderatörler gerçekten saplantılı tipler. İroni yapılan bir konuda 4-5 kişi bariz ironi yaptıkları belli olmasına rağmen yanlış bilgilendirme cezası yiyebiliyor

@feneresevdalı
Kafalarına göre vermiyorlar. Birçok kişi raporluyor. Yanlış bilgilendirme diye. Moderatörlerin görevlerini hakkıyla yerine getirdiğini düşünüyorum. Bu forum diğer forumlara benzemiyor. İlk katıldığımda baya ceza yiyordum. Şuan minimum seviyeye indirmiş bulunmaktayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…