Technopat Olmak İstiyorum

Son düzenleme:
@Mikatokushi
Technopat olmak için Moderatörlere 100₺ verip. Özel ironi dersi almasını sağlayabilirsiniz. Şaka şaka. Herhalde konu sahibinin ciddiye alacağını düşüneceği için "Yanlış Bilgilendirme" vermiş olmasınlar? 🤣🤣
Yani konu sahibi 3 yaşındaysa belki 😄
Susuz çiçek yazmış adam yanlış bilgilendirme yemiş 😄

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu şöyle bir bırakayım siz bakın :)
Baya orjinal cezalar. 🤭 Ben de ''INNA'sız INNA klibi gibi olur.'' yazacaktım. Korktuğum için yazamadım. 🤭

İroni kültürü genelde ''ekşisözlük''te var. Burda her şey çok ciddiye alınıyor. Çok ciddi oldukları için mi yoksa yaşları mı küçük olduğu için bilmiyorum. Yeni nesilde pek ironi kültürü yok.

Baya orjinal cezalar. 🤭 Ben de ''INNA'sız INNA klibi gibi olur.'' yazacaktım. Korktuğum için yazamadım. 🤭

İroni kültürü genelde ''ekşisözlük''te var. Burda her şey çok ciddiye alınıyor. Çok ciddi oldukları için mi yoksa yaşları mı küçük olduğu için bilmiyorum. Yeni nesilde pek ironi kültürü yok.

Dua edin de ben mod değilim, ne orijinal cezalar görürdünüz🤣

Evet ama bir moderatöre kızgın attıktan sonra tek ifade yüzünden 1 ay ceza almıştı. Mikail abiden silmesini rica ettim ben de.
Senin vukuatlarını gayet iyi hatırlıyorum, sonuna kadar hak ettiğin bir cezaydı. Burada masum numarası yapma lütfen :) Moderatörün bir hatası varsa da senin gibi ortamı bozan üyeler yerine benim gibi duruma sinirlenen suçsuz günahsız üyeleri cezalandırmasıdır. Ben ceza yediğimde sen halen daha kızgın surat atabiliyordun. Aynı davranışları devam ettirmiş olmalısın ki 1 ay ceza yemişsin ilerleyen zamanda.

Tamam bazen moderatörler yanlış kararlar verebiliyor buna ben de nadiren şahit olabiliyorum ancak her ceza alanı da sorgulamadan masum ilan etmeyin. Bunun gibi üyeler iyi niyetli değil.

Dua edin de ben mod değilim. Ne orijinal cezalar görürdünüz🤣
Evet bunun gibi cezalar atardın. Eskiden tipine göre ceza veren modların da olduklarını söylüyorlar. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem. Gözümle görmedim.

Düşük IQ.jpg

Nasıl bir kin beslediyse unutamadı bir türlü. Devam et sen böyle. Yarın bir gün sana ters düşen herkese kafana göre bir şeyler yakıştırıp, onları öyle tanırsın. Şu yorumlarını takmıyorum, "Göz Ardı Et" butonunu da kullanıyorum artık.

Evet bunun gibi cezalar atardın. Eskiden tipine göre ceza veren modların da olduklarını söylüyorlar. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem. Gözümle görmedim.

İnsanların karakterleriyle veya kapasiteleriyle ilgili ceza değil, yaptıkları hatalarla ilgili orijinal cezalar verirdim.
Emin olabilirsin😉 Oy verin bana, sanki muhtarlık seçimi🤣
Moderatörler oyla seçilseydi oy atar mıydın bana?
Şüpheliyim🤣

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı