Technopat Olmak İstiyorum

Son düzenleme:
Yani konu sahibi 3 yaşındaysa belki
Susuz çiçek yazmış adam yanlış bilgilendirme yemiş

Son düzenleyen: Moderatör:
Baya orjinal cezalar. Ben de ''INNA'sız INNA klibi gibi olur.'' yazacaktım. Korktuğum için yazamadım.

İroni kültürü genelde ''ekşisözlük''te var. Burda her şey çok ciddiye alınıyor. Çok ciddi oldukları için mi yoksa yaşları mı küçük olduğu için bilmiyorum. Yeni nesilde pek ironi kültürü yok.

Dua edin de ben mod değilim, ne orijinal cezalar görürdünüz

Evet ama bir moderatöre kızgın attıktan sonra tek ifade yüzünden 1 ay ceza almıştı. Mikail abiden silmesini rica ettim ben de.
Senin vukuatlarını gayet iyi hatırlıyorum, sonuna kadar hak ettiğin bir cezaydı. Burada masum numarası yapma lütfen Moderatörün bir hatası varsa da senin gibi ortamı bozan üyeler yerine benim gibi duruma sinirlenen suçsuz günahsız üyeleri cezalandırmasıdır. Ben ceza yediğimde sen halen daha kızgın surat atabiliyordun. Aynı davranışları devam ettirmiş olmalısın ki 1 ay ceza yemişsin ilerleyen zamanda.

Tamam bazen moderatörler yanlış kararlar verebiliyor buna ben de nadiren şahit olabiliyorum ancak her ceza alanı da sorgulamadan masum ilan etmeyin. Bunun gibi üyeler iyi niyetli değil.

Dua edin de ben mod değilim. Ne orijinal cezalar görürdünüz
Evet bunun gibi cezalar atardın. Eskiden tipine göre ceza veren modların da olduklarını söylüyorlar. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem. Gözümle görmedim.

Nasıl bir kin beslediyse unutamadı bir türlü. Devam et sen böyle. Yarın bir gün sana ters düşen herkese kafana göre bir şeyler yakıştırıp, onları öyle tanırsın. Şu yorumlarını takmıyorum, "Göz Ardı Et" butonunu da kullanıyorum artık.

İnsanların karakterleriyle veya kapasiteleriyle ilgili ceza değil, yaptıkları hatalarla ilgili orijinal cezalar verirdim.
Emin olabilirsin Oy verin bana, sanki muhtarlık seçimi
Moderatörler oyla seçilseydi oy atar mıydın bana?
Şüpheliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…